- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Оооо бъдещите зайциСпокойно, ще стискате зъби накрая, ама всички ще ви приемат
Кефете се, че сте един от последните набори, където децата са малко и има повече места отколкото кандидати
![]()
Пълно, ама не баш. Тия дето са 3-4 години по-малки от вас, те са много![]()
Аз също ще бъда догодина 7-ми клас и малко се стряскам в края на годината от тия матури и изпити ;x![]()
Дори и да не излизаш от вас от учене, пак ще си го има притеснението. Аз цяла година учех здравата, упражнявах се, 4 сборника реших по Математика, и когато дойде времето за изпитите страшно се притеснявах. На теб много ти завиждам, че не се притесняваш, евалата правя на такива хора.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Абе да не се стресираме ама я ти учи цяла година със мойте загубени учители..... Искам в елитна гимназия (елитна, елитна, колко да е елитна) обаче в моето училище образованието е на минимум.. ;xxx
И ние сме така. Има точно две свестни учителки - другите ;х Сега вярно е, че и класа ни не е цвете за мирисане, ама.. Щом две учителки могат да ни укротят, да си преподадат урока и да ни научат, то не вярвам проблемът да е само в нас. Но колкото и да са лоши учителите, ако имаш желание, ще намериш и начин![]()
Аз искам да попитам нещо. Според вас коя е по-добре 1ва немска, 2ра английска или 1ва английска? моля кажете някво мнение. Ще съм благодарна![]()
Мм зависи какво си учила досега. В много училища се учи английски от 1-2 клас - ако и при теб е така, то не виждам особен смисъл да продължаваш в английска езикова, много по-добре би било, ако влезнеш в немската и английският ти остане като втори език (и евентуално ходиш на уроци). Ако досега не си учила английски, то определено трябва да го направиш, така че - английската. Сега първа или втора аз не мога да кажа, нямам познати от никоя, някой друг би изказал доста по-компетентно мнение по въпроса.