- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Не се притеснявайте толкова!!
Азз ццяла година учех,ноо не седях по цял ден вкъщи и пак изкарах бал и съм приета в мн добро даскало,докато една моя приятелка поо цял ден не излизаше дори и събота и неделя ...Абе зубреше яко и изкара бал 31 ии сега е вв мн смотано училище.Аз в деня на изпита не бях грам притеснена..Просто се успокойте и ако почнете от сега да учите "На прощаване","опълченците на шипка" ще ви е от полза и то голяма...
Темата отива на по-задни странициКажете какво правите, как прекарвате лятото, което минава толкова бързо :/
Уроци по Руски О.о Аз едва го издържам в училище.. как може да си ги причиняваш ;д
Такааммм сега ще съм 7ми клас,но не съм избрала още немската или английската искам. Вашите мнения ?
аз се включчваам :Д .. дано тази година изпитите да не са супер трудни амаа .. вече съм избрала къде искам да кандидатствам ии тази година ще уча много + уроци по математика и българскикакво мислите ?
Аз ще ходя на уроци по математика и български в събот и ще ми е нещо като още един по-кратък учебен ден.![]()
^ Аз съм от София и ще ходя в СМГ на курсове.Някои друг там?
Ти от къде си ?
^^ И аз съм от София. Ще ходя на уроци най-вероятно в Слатина (квартал на София, ако не сте го чували). Ти колко ще плащаш на урок?
Ами на 1 модул, който е 3 месеца ще плащам 150лв. Но понеже имам брат близнак и с него ходим заедно има няква малка отстъпка.
Аз пък не съм зле по математика и пак трябва да ходя на уроци.![]()
аз съм от Ихтиман ама искам 8ми клас в София :ДД иначе и мен математиката ми е зле и затова ходя, но като ходя и на български виждам колко много изпускам .. вие къде ще кандидатствате ?
^ Мисля си за СМГ.
Ти?
^ Колко бал трябва за 18-то ?
ау и аз съм твърдо за 18то с японски ама мен не ме мързи да уча :Д .. ама със сигурност ще е японски де иначе за 2ро желание мисля 164то, само че то не е ли по - елитно от 18то и просто няма смисъл да е на 2ро място ? за кое трябва повече бал ? иначе за 18то всичко пише в сайта им 18sou.com май беше нз :Д
охо аз си мислех, че е повече, ама просто езика японски си ме влече ии ще си го уча с кеф, иначе съм чувала, че испанската е много хубава, а в 18то само японската паралелка е развита
а 138мо какви езици има ? аз него не съм го проучвала, но все пак се надявам на по - висок бал .. ще уча яко тази година![]()