.
Отговор в тема
Страница 6 от 81 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2018
    Не се притеснявайте толкова!!
    Азз ццяла година учех,ноо не седях по цял ден вкъщи и пак изкарах бал и съм приета в мн добро даскало,докато една моя приятелка поо цял ден не излизаше дори и събота и неделя ...Абе зубреше яко и изкара бал 31 ии сега е вв мн смотано училище.Аз в деня на изпита не бях грам притеснена..Просто се успокойте и ако почнете от сега да учите "На прощаване","опълченците на шипка" ще ви е от полза и то голяма...

Темата отива на по-задни страници Кажете какво правите, как прекарвате лятото, което минава толкова бързо :/

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Темата отива на по-задни страници Кажете какво правите, как прекарвате лятото, което минава толкова бързо :/
    Ами на басейн, плаж, такива неща Ходя и на уроци по руски..

Уроци по Руски О.о Аз едва го издържам в училище.. как може да си ги причиняваш ;д

Такааммм сега ще съм 7ми клас,но не съм избрала още немската или английската искам. Вашите мнения ?

Голям фен Аватара на Elli *
    аз се включчваам :Д .. дано тази година изпитите да не са супер трудни амаа .. вече съм избрала къде искам да кандидатствам ии тази година ще уча много + уроци по математика и български какво мислите ?

Аз май ще ходя само по математика, че съм много зле там

Повече от фен
    Аз ще ходя на уроци по математика и български в събот и ще ми е нещо като още един по-кратък учебен ден.

Вие откъде сте?

Повече от фен
    ^ Аз съм от София и ще ходя в СМГ на курсове.Някои друг там?

Ти от къде си ?

^^ И аз съм от София. Ще ходя на уроци най-вероятно в Слатина (квартал на София, ако не сте го чували ). Ти колко ще плащаш на урок?

Повече от фен
    Ами на 1 модул, който е 3 месеца ще плащам 150лв. Но понеже имам брат близнак и с него ходим заедно има няква малка отстъпка.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Аз май ще ходя само по математика, че съм много зле там
    Аз също съм много зле ;дд Винаги забравям всичко ;д

Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Уроци по Руски О.о Аз едва го издържам в училище.. как може да си ги причиняваш ;д
    Ами всъщност е интересно, с една приятелка ходя. Забавно е ;д

Бтв аз съм от Бургас ;д

Повече от фен
    Аз пък не съм зле по математика и пак трябва да ходя на уроци.

аз съм от Ихтиман ама искам 8ми клас в София :ДД иначе и мен математиката ми е зле и затова ходя, но като ходя и на български виждам колко много изпускам .. вие къде ще кандидатствате ?

Повече от фен
    ^ Мисля си за СМГ.
    Ти?

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    аз съм от Ихтиман ама искам 8ми клас в София :ДД иначе и мен математиката ми е зле и затова ходя, но като ходя и на български виждам колко много изпускам .. вие къде ще кандидатствате ?
    Ако не ме мързи да уча мисля 18-то да го пиша на първо желание.

Повече от фен
    ^ Колко бал трябва за 18-то ?

ау и аз съм твърдо за 18то с японски ама мен не ме мързи да уча :Д .. ама със сигурност ще е японски де иначе за 2ро желание мисля 164то, само че то не е ли по - елитно от 18то и просто няма смисъл да е на 2ро място ? за кое трябва повече бал ? иначе за 18то всичко пише в сайта им 18sou.com май беше нз :Д

ау и аз съм твърдо за 18то с японски ама мен не ме мързи да уча :Д .. ама със сигурност ще е японски де иначе за 2ро желание мисля 164то, само че то не е ли по - елитно от 18то и просто няма смисъл да е на 2ро място ? за кое трябва повече бал ? иначе за 18то всичко пише в сайта им 18sou.com май беше нз :Д
    Ами всъщност да, 164то е с по-висок бал от 18то. Ако бала ти е примерно 35 и ти пишеш на първо място 18то, а не 164то там ще те класират. За паралелката с японски бала е около 30-31.

охо аз си мислех, че е повече, ама просто езика японски си ме влече ии ще си го уча с кеф, иначе съм чувала, че испанската е много хубава, а в 18то само японската паралелка е развита

охо аз си мислех, че е повече, ама просто езика японски си ме влече ии ще си го уча с кеф, иначе съм чувала, че испанската е много хубава, а в 18то само японската паралелка е развита
    Испанската както всяка гимназия си има плюсове и минуси, но няма спор, че е по-добра (според мен) от 18 СОУ. Иначе ако изкараш слаб бал имаш друга алтернатива за японския, 138 СОУ, за училището знам, че е добро, но за обучението не знам.

а 138мо какви езици има ? аз него не съм го проучвала, но все пак се надявам на по - висок бал .. ще уча яко тази година

а 138мо какви езици има ? аз него не съм го проучвала, но все пак се надявам на по - висок бал .. ще уча яко тази година
    138 СОУ - паралелки + мин. бал (I класиране.2012 г.):
    1. ЯЕ; АЕ; БЕЛ - 23.144 без квоти
    2. АЕ; ИЕ; БЕЛ - 26.500 без квоти
    3. АЕ; НЕ; БЕЛ - 24.964 без квоти
    Има и паралелка с Кит.Е, но не знам колко е бала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си