- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Бала ми не е 26..и ако беше от по-умните от които искам съвети и мнение щеше да знаеш колко ми е бала...няма значение че съм го написала по-назад в темата![]()
Айде престанете с безсмислените си спорове. Не сте интересни, само спамите.
П.С - на 26ти къде трябва да видим в кое училище сме приети ;д
Последно редактирано от black pearl : 06-18-2013 на 15:05
Така е.
Всички компексари и комплексарки и хората от провинцията да оплакнат очи тук: http://www.youtube.com/watch?v=vKNcuTWzTVw
Не съм моралистка , просто явно не само на мен ми е омръзнало да ви чета страниците спам . Тук не е мястото да съдиш хората , да казваш кой има комплекси , кой какъв бал има или кой е селянин . Най-малкото това , че се разправяш във форум ( където не е мястото , има си лично -.- ) - говори за твоите комплекси![]()
![]()
![]()
Оплакна ли очи, бе, Веско.
Не ми разказвай мръсните си секс фантазии, имайки предвид, че съм по-умен и по-красив от теб.И живея по-добре от теб.Всичките ти 4 мнения във форума са з да ме обиждаш.![]()
Да обощим: Ти си селяк, селяндур, курва, тъпанар, гей, трансексуален, имаш 4 мнения във форума, комплексиран идиот, безпаричен червей. Не си прави труда да отговаряш и да ме копираш, сори.![]()
Каза момичето, което преди няколко месеца твърдеше, че в 7 клас само с частни уроци ще стане работата, че ще имаш 6-ци на изпитите, че ще ходиш в СМГ. Какво стана, бе мила? 5-чки. Сладурка.Не искам да те обидя или нараня, но тук ни обиждат.Ние също ще отговаряме.![]()
Ей гейтак, ти си педал, щом пускаш такива песни
СМЪРТ ЗА ГЕЙОВЕТЕ
Ясно ми е, че си мръсен и тъп педал, от ромски произход, спокойно.Потърси помощ на: http://spodeli.net/ . Надявам се да намериш помощ за своята крехка и изнасилена душа.![]()
Писах на първо място 18-то с корейски, на второ пак 18-то, но с френски. Дамата, която ми попълваше кодовете не беше много наясно какво прави, накрая аз прелиствах списъка и й показвах какво да пише. За малко да ни накара да попълваме ново заявление, защото нашето нямало входящ номер. Добре, че дойде една друга жена и му би един печат. Като цяло всичко мина за 15 минути.
За жалост не съм чувала да има друга такава паралелка в страната. Пък и корейският е по - лесен от китайския и японския, все ще го науча. Чувала съм, че в 18-то източните езици се учат на ниво, наистина им отделят много внимание, така че мисля, че ще успея да го науча там.