.
Отговор в тема
Страница 62 от 81 ПървиПърви ... 125258596061626364656672 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2018
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Утре ще си подавам документите.
    Мисля да пиша:
    1. ОМГ с английски
    2. руската с НЕ
    3. английската с НЕ
    4. английската с АЕ

Повече не съм измислила, ама то и не ми трябват, май.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Не знам защо някой ме включи в спора голям град- малък град. Както има тъпи хора в София, така има и в селата. Същото е и с умните, не може да се правят такива генерални заключения от типа на: Ние сме от малък град, следователно сме по-амбициозни. Пълна трагедия,а профила R.P. е на димитър.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Не знам защо някой ме включи в спора голям град- малък град. Както има тъпи хора в София, така има и в селата. Същото е и с умните, не може да се правят такива генерални заключения от типа на: Ние сме от малък град, следователно сме по-амбициозни. Пълна трагедия,а профила R.P. е на димитър.
    мне, на моя съученичка е, която се прави на момче тук, казва се Жаклина, фейсбука й искаш ли?

PocketMeerkat
    Guest
    Има ли кандидати за 18-то? И ако да, в каква паралелка ще си опитате късмета? Аз съм писала на първо място японски, на второ китайски, а на трето - корейски.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от PocketMeerkat Виж мнението
    Има ли кандидати за 18-то? И ако да, в каква паралелка ще си опитате късмета? Аз съм писала на първо място японски, на второ китайски, а на трето - корейски.
    Аз съм с корейски .

Цитирай Първоначално написано от PocketMeerkat Виж мнението
    Да. На първо място писах Арабски/Английски, а на второ - АЕ/ФЕ

IamPocketMeerkat
    Guest

Talking

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Аз съм с корейски .
    Първо да кажа, че аз съм @PocketMeerkat, просто си забравих паролата, рофл. Та... не знам дали да се радвам или да се притеснявам? просто съм любопитна, на кое място го писа и защо точно корейски?

@ewtimow - колко ти е бала ?
    Дали ще ме приемат с 35.690 в СМГ ?

IamPocketMeerkat
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bulgvarr Виж мнението
    Да. На първо място писах Арабски/Английски, а на второ - АЕ/ФЕ
    Защо арабски?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    Ще те приемат 100%
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен
    Ти с немски ли искаш ?

Цитирай Първоначално написано от IamPocketMeerkat Виж мнението
    Защо арабски?
    Ами от арабски произход съм, освен това ми се видя най-удачно да уча него. Корейския, китайския и японския ми се виждат много трудни.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Ще те приемат и с немски и с английски.

Утре ще заминавам за София ,за да кандидатствам ,дано ме приемат ))

Иначе гледам ,че Димитър се има за доста интелигентно момче ,жалко е ,че е толкова комплексирана личност ... Преди матурите говореше за пълни шестици ,а сега нещо се sad-на .... Аз уча в СОУ и имам БАЛ малко по-нисък от твоя.Ти учиш в МГ и все пак не можа да изкараш пълно 6 ,въпреки целия спам ,който изля... За мен ти си просто едно хейтърче. Твоите знания не са ,защото си талантлив ,а просто са плод на много тренировки , имам приятели в МГ и знам как се учи там - няма нищо общо с едно нормално СОУ ... Моля те , не пиши повече в тази тема ,защото ми писна да гледам как всяко 2ро мнение е твое.

anonymous895156
    Guest
    Каузе, не ми се занимава с теб, аз вече казах, че щом не можете да разберете самоиронията ми, не струвате и не сте достойни за разговор с мен.
    Спокойно, в ПМГ съм и тази година не съм полагал абсолютно никакви усилия, идва ми от вътре просто сте ми забавни, когато злобеете хихихи
    Не съм се саднал изобщо - 96 по бел и 95 точки по математика, ако не беше направено така, че всяка стотничка да е важна (разбира се, пак заради софиянците), а беше като ДЗИ-то, най-спокойно щях да си имам две пълни шестици. Вече обясних какви са ми грешките - по математика на една задача, на която не отразих знака <, а го реших като =, а на 24-та заради обясненията са ми взели някакви точки
    По БЕЛ на преразказа имам 35/35, а на последния въпрос от 1 модул, макар че съм написал и невероятно красиви неща, те считат само дадените отговори, а 2 от тях липсват там + 1 изнасилена грешка на първите въпроси.

Спокойно, нямам нужда да се доказвам пред шайка бъдещи бандитчета, затова и спрях, но вие явно сте мазохисти и искате отново да повдигам темата
    Последно редактирано от dimitar., : 06-18-2013 на 20:16

Злобея , че без никакви усилия съм изкарал колкото теб ? Стана ми жал ,че хейтваш така в форума различни участници ,който не учат в математически гимназии , но както и да е ... Сигурен съм ,че са ви скъсали гъза от задачи в последните дни.И все пак си постигнал отличен резултат

anonymous895156
    Guest
    Злобея , че без никакви усилия съм изкарал колкото теб ? Стана ми жал ,че хейтваш така в форума различни участници ,който не учат в математически гимназии , но както и да е ... Сигурен съм ,че са ви скъсали гъза от задачи в последните дни.И все пак си постигнал отличен резултат
    Имаш потенциал за надувка, искаш ли при нас

anonymous895156
    Guest
    Хехе, ама най обичате да си изкарвате различни изказвания, които в контекста си имат друг смисъл. Герои
    Не, не са ни товарили със задачи, дишай. Чак сте ми смешни, като дори омаловажавате резултатите ми, понеже съм бил в пмг

Е , какво , да не кажеш ,че нивото на учене е същото като в едно СОУ , хвани си стой в Димитровград и недей излизай от там,ама никога недей излизай ..Стой си в твоето ПМГ и се чувствай бог там...

anonymous895156
    Guest
    Е , какво , да не кажеш ,че нивото на учене е същото като в едно СОУ , хвани си стой в Димитровград и недей излизай от там,ама никога недей излизай ..Стой си в твоето ПМГ и се чувствай бог там...
    Ебаси злобара си, честно. А и ако си мислиш, че съм толкова ограничен, че да съм обвързан с някой град (като наперените столичани)...
    П.С. Бих се чувствал като Бог навсякъде
    Последно редактирано от dimitar., : 06-18-2013 на 20:43

Повече от фен
    Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо.
    Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее истински можещите от тези, напомпани изкуствено със знания, които по неведоми пътища в 8 -9 клас се изпаряват. И когато Димитърчо или друг като него изкара с лекота 100 точки или резултат около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.

И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.

Още веднъж - извинете ме за нахълтването. Успех в класирането на всички!
    Последно редактирано от irrationalDecision : 06-18-2013 на 21:17

Не ме карай да се ровя в предишни страници ,в който споменаваш ,че твоя Димитровград може да се сравнява с София , bitch please

П.С. Сега ти видях БАЛ-а , имаш по-малко от мен , Hail the king

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо.
    Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее можещите наистина от тази, понапомпани изкуствено със знания. И когато Димитърчо ли друг като него изкара с лекота 100 точки или около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.

И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.

Още веднъж - извинете ме за нахълтването. Успех в класирането на всички!
    Не е така, защото:
    4-те пълни шестици, за които си прочел/а в сайта на пмг, са от ДЗИ-то
    Относно шестиците по математика - да, пълните (100 точки) са само две, но имайте предвид, че 7 клас сме една паралелка.
    И пак ви казвам - ЗА БОГА, ХОРА, аз НЕ СЕ самоизтъквам с оценките си от изпитите, а с коренно различни неща (доста по-големи), но ето го пак българина - вижда, че някой се гордее със себе си, че се хвали --> започват нападки. Не спряхте да се връщате на тази тема с изпитите, eй )
    Последно редактирано от dimitar., : 06-18-2013 на 21:18

Aбе ей,момченца,вие се карате повече и от коврите бе.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

anonymous895156
    Guest
    твоя Димитровград може да се сравнява с София , bitch please
    Учениците са на едно и също ниво, но процентно ви бием по отношение на представянията по олимпиади и състезания (като имаме предвид и населението, и всичко)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си