- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Тази година седмокласниците писаха адски малко в сравнение с миналите, отгоре на това едва ли темата ще е активна през лятото, затова предлагам да бъде кръстена "Осмокласници 2013/2014", така заглавието ще си остане актуално, дори и да се появят само 15-тина страници на края на годината и няма да стават обърквания.
Знам. Вие стотици страници изписахте, после - не можахте да стигнете 100. Тука за цяла година станаха 65, не мисля, че даже има смисъл от нова тема :Д.
Е, нищо не пречи да пишем в "Модераторска помощ" да ни сменят заглавието на някой етап, напоследък е практика
На мен Банково дело с НЕ ми е на първо , а с АЕ ми е на второ , но и с ФЕ да вляза или с оперативно счетоводство , пак ще ми е добреСамата гимназия много харесвам
![]()
Жалко. Аз искам да учим поезия и проза, свързани с любовта и разкоша. Всички ще бъдем щастливи.
Няма ли да излизат резултатите от класирането вече, не издържам![]()
Аз не писах никакви елитни у-ща, като 1 АЕГ, 2 АЕГ, 91 НЕГ, 9 ФЕГ и 164 ГПИЕ.По простата причина, че не искам да бъда приет там, а искам в училище, което има професия (професионална гимназия) или СОУ с изучаване на чужди езици. Балът ми не е много висок и не си го отричам. Нямам страхотна оценка по математика, но все пак светът не свърши
Моето подреждане е така:
1.СПГТ– Производство и обслужване в ЗХР – ИтЕ
2.СГСАГ - Строителство и архитектура – АЕ
3.СПГТ – Производство и обслужване в ЗХР – АЕ
4.СПГТ – Организация на хотелиерството – АЕ
5.32 СОУ с ИЧЕ „Св. Климент Охридски” – АЕ, НЕ, БЕЛ
6.НФСГ – Икономика и мениджмънт – АЕ
7.22 СОУ „Г. С. Раковски” – АЕ, НЕ, БЕЛ
8.18 СОУ „Уилям Гладстон” – НЕ, АЕ, История, География
9.18 СОУ „Уилям Гладстон” – АЕ, НЕ, БЕЛ, Математика
10.22 СОУ „Г. С. Раковски” – ИЕ, АЕ, БЕЛ
Предполагам, че ще ме приемат в СПГТ, защото минималния бал ми се припокрива с 3-4 единици за всички паралелкиА пък и да знаете нещо за него? BTW точно ден след подаването на документи една приятелка ми каза, че тази година в паралелката с италиански (тази която съм писал на 1-во желание) имало 26 от 28 двойки на НВО-то по италиански и ме е страх другата година и аз да нямам двойка
;s
И аз едвам дочаквамТолкова искам да вляза
Вие как мислите - много ли ще се вдигне бала с; ?
Нямам си никаква представа.Бях чела че има много двойки по нво-то по мат, тъй че може и да падне.Оф не знам, но се надявам да падне поне малко .![]()
В моя клас 2/3 имат бал около 34. Иначе моят е 35.708 :3
Последно редактирано от CooL_GirL12 : 06-24-2013 на 18:15
В моя клас има само 3ма с бал над 34.
В моя клас има 3-ма с бал над 30, ние сме много зле, обаче аз съм с 34,5 :Д
Значи сега аз съм приет в ТУЕС, мога ли да се запиша директно там и да не се записвам в никое училище от общото класиране? Или трябва да се запиша в ТУЕС, но и там, където съм приет по еди кое си желание, а после да оттегля документите?
Последно редактирано от hristo99 : 06-24-2013 на 18:52