.
Отговор в тема
Страница 9 от 78 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2018

Hybrid View

Голям фен Аватара на Elli *
    +1 в по - голяма полза за бъдещето ще ти е )

Голям фен Аватара на black pearl
    Мерси ! : )

Повече от фен
    Според мен е по-добре в математическа. И там се учи доста език..

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Извинявайте че ви се намесвам в темата ( щото съм бъдеща осмокласничка =D ), но според мен е по-добре да отидеш в професионална гимназия, така поне ще имаш някаква квалификация като завършиш, а успоредно с това можеш да се запишеш на уроци по език - така хем получаваш квалификация, хем научаваш езика. Е ако си решила, че задължително ще отидеш в чужбина след като завършиш средно - давай езикова няма какво да губиш.
    И някой ако има въпроси относно седми клас, кандидатстване и дрън дрън да ми пише ЛС да не ви се бутам в темата =] =D

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Извинявайте че ви се намесвам в темата ( щото съм бъдеща осмокласничка =D ), но според мен е по-добре да отидеш в професионална гимназия, така поне ще имаш някаква квалификация като завършиш, а успоредно с това можеш да се запишеш на уроци по език - така хем получаваш квалификация, хем научаваш езика. Е ако си решила, че задължително ще отидеш в чужбина след като завършиш средно - давай езикова няма какво да губиш.
    И някой ако има въпроси относно седми клас, кандидатстване и дрън дрън да ми пише ЛС да не ви се бутам в темата =] =D
    аа пиши си свободно, в полза ще ни е
    теб къде те приеха ?

Град
    София
    СГСАГ "Христо Ботев" със строителство и архитектура с английски. Само дето донякъде не съм доволна от избора на език =DD Мда, ако някой е тръгнал да става архитект като мен и ще кандидатства в строителен техникум да знае, че е по-добре да пише паралелка с немски. Много по полезен е немският в тази специалност. Ама пък езикът ми е доста противен затова донякъде по-добре, че писах английски =DD

Elli * Теб какъв език те влече? Смис., нали си писала че ще ходиш в езикова или нещо подобно, затова питам. А и от София ли си?

Другите също къде мислите да кандидатствате?
    На някакви уроци ще ходите ли?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Другите също къде мислите да кандидатствате?
    На някакви уроци ще ходите ли?
    Смятам да кандидатствам в АЕГ и да, на уроци по БГ и отвратителното нещо наречено Математика -.-

Благодарско за съветите,но все още и аз се чудя дали да уча за език или за професия! ;DD Иначе за уроци по БЕЛ и математика , ще ходя в една школа във Варна ,а по английски , при една учителка. : DD И weenonas споко не ни се бъркаш , а вземи разкажи нещо , в смисъл на какво да наблягаме и т.н. ;pp

Град
    София
    Ами набляга се на БЕЛ и МАТ, все пак по това са най-важните изпити и оценките които изкарате на тях навсякъде ви ги гледат. За езикови балът ви се образува така - 2 пъти оценката от изпита по БЕЛ + 2 пъти оценката от изпита по МАТ + оценката която ви остави учителя за годината по БЕЛ + оценката която ви остави учителя за годината по МАТ.

Ако сте се насочили към приложната, художествената, фотографското и други такива свързани с изобразително, трябват допълнителни уроци. Може просто да накарате учителя по изобразително да ви покаже някои неща в час, но няма да ви е достатъчно според мен. Една приятелка ходеше на уроци по изобразително тази година. Там са ги "тренирали" ако мога така да се изразя за изпита и това което е най-възможно да се падне. А и нека спомена, ако някой не знае, изпита по ИИ не е задължителен, но решиш ли да се явиш си има такса, както и изпита по спорт, музика и хореография.

Аз цяла година не си давах зор. Добре де само в началото малко. Учудващо как изкарах висок бал. =D Честно казано, знанията ми се дължаха на това, което съм чула в час най-вече. Е по математика никога не следях точно материала и вместо да си пиша домашното решавах задачи от миналогодишни изпити, а съм сигурна, че ако правех и двете щях да изкарам бал поне с 1 единица по висок. Не съм ходила на допълнителни уроци или курсове. На изпита по бел изкарах 5,250, а по математика 5,357

Сега за професионални гимназии - балът се образува от 3 пъти оценката по математика от изпита + 1 път оценката по БЕЛ от изпита + оценките за годината от 2 предмета (в зависимост от специалността) [на мен ми взеха МАТ и физика, но примерно за НПМГ или каквато и да е природоматематическа може да ви искат химия, биология, физика или математика, пак казвам зависи от специалността]

Но не пренебрегвайте и другите предмети. Ще визирам себе си - уж съм си много добра по английски и идва изпита, мазало стана.. Не съм се справила ужасно, но не беше достатъчно 30 от 35 точки. Една приятелка която е перфектна по английски, изкара 24 точки. Нз какво стана на тоя изпит обаче ми идеше да се гръмна.

Elli * Теб какъв език те влече? Смис., нали си писала че ще ходиш в езикова или нещо подобно, затова питам. А и от София ли си?
    ами мен ме влече японския и затова искам да кандидатствам в 18то ^^ Иначе не, не съм от София, от един град мнг близо до София +/- 30 минути ии сигурно ще пътувам
    А искам да те питам weenonas понеже по история съм много зле и миналата и по - миналата година учех много по история, това беше предмета, по който учех най- много, а аз откровено го мразя .. и знам, че тази година трябва да се съсредоточа върху мат и бг, но по история ще съм ужас :х та някакъв съвет ? п.с - госпожата е възможно най - ужасната ...

аре ве хора :с .. темата УМРЯ

Ваканция, как да е жива ? Кат почнем училище ще е по интересно- D

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Аз съм бъдещ осмокласник :П ще уча в ПГИМ професионална гимназия по икономика и мениджмънт специалност икономическа информатика.Относно компютри и език ще уча.абе няма какво да се притеснявате,ще си вземете изпитите и ще решите къде да отидете споко

Още няма и месец и се почваа :S

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Още няма и месец и се почваа :S
    Някъде 28 дни ;дд Sad

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Някъде 28 дни ;дд Sad
    ааууу /).(\

Повече от фен
    още около 20 дни... само ;x !

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    още около 20 дни... само ;x !
    След около 20 дни живота ни свършва, викаш? ;д

Повече от фен
    Мда, тва викам xD..

Дано мине бързо и хубаво тази година ;х
    А я кажете, харесвате ли настоящия си клас ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ми, да с 4-5 изключения, но като цяло нямам търпение да се махна от тва даскало. ;s

Ти ?

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Ми, да с 4-5 изключения, но като цяло нямам търпение да се махна от тва даскало. ;s

Ти ?
    Не .. ужасни са имам само 1 - 2 приятелки. )
    То мама ме премести тук в 6ти клас де .
    Бившия клас бяха много шумни и нямаше как да уча, но мисля, че е било за добро.
    Иначе и аз нямам търпение.
    п.с - Прочетох '' До Чикаго и назад '' . Измъчи ме тази книга.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ами, разбирам се с тях. Момчетата са пичове, момичетата пълни лигли....само 4-5 комуникирам ежедневно. Само драми покрай тях, само конфликти и въвличат целия клас в това...но 90% се подиграват на човек защото, видиш ли, носил КНИГА, чел книги, прочел книгите от списъка. Като помоля една приятелка от класа като излезем някъде да отидем до книжарницата тя:
    - Луда ли си?! Никой вече не чете книги! Никога няма да вляза в книжарница!
    Та, какво да ви кажа. Прости хора с ниска обща култура.

Ами, разбирам се с тях. Момчетата са пичове, момичетата пълни лигли....само 4-5 комуникирам ежедневно. Само драми покрай тях, само конфликти и въвличат целия клас в това...но 90% се подиграват на човек защото, видиш ли, носил КНИГА, чел книги, прочел книгите от списъка. Като помоля една приятелка от класа като излезем някъде да отидем до книжарницата тя:
    +1 и наще са така .... а някои книги са толкова хубави ... жалко, че тези от списъка не са от тях

anonymous895156
    Guest
    Хаха, напълно те разбирам. Аз също ще бъда седми клас и се опитвам да обясня на съучениците ми, че е хубаво да четеш книги, че влизаш в нов свят, ама не - 'zako ne gl filma we zle 0mg nali za tfa ima zamunda' обикновено ми отговарят. За щастие не всички са такива : )
    П.С. Не се опитвай да ги караш да пишат на кирилица, загубена кауза е ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си