- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
За всички, които ще бъдат седми клас през новата учебна година. Надявам се и тази тема да има успех, както темата на миналите седмокласници. Споделяйте, каквото пожелаете![]()
mai mai![]()
Седмокласниците 2012/2013 сме стресирани от оценките на външното оценяване на предишните седмокласници.![]()
Първо вижте вашите резултати и тогава говорете за НАШИТЕ !!![]()
Как се надявах тази тема да има същия успех, като вашата, а то...Предполагам, че или е твърде рано за такава тема, или сме прекалено малко '99 :P
не сме чак толкова малко просто е ваканция и повечето са навън..![]()
Аз ще се пробвам в класическата, немската с френски-втори език и френската с немски-втори езикНе съм мислила за резервни, да се надяваме да не ми се и налага
![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Как да е, ваканция, почивка, релакс.Приеха ме в НПМГ-то с Биология и АЕ по първо желание. Ах, не ви завиждам на вас дето ви предстоят изпити, пък после кандидатстване.... Абе за всичко има време, айде дано и другата година да са лесни изпитите и да влезнете, където искате.
![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Последно редактирано от Xriis.. : 07-14-2012 на 17:25