Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.

Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
Не казвам, че не съм учил - напротив, учих много. Просто не съм се лишавал от нищо. Лошото при мен беше, че заради мързел, отлагане, стоене навън ми се налагаше понякога да ставам към 4-5 сутринта, за да решавам задачи. По български реално не ми се налагаше да уча много вкъщи, защото ходех на уроци при една госпожа, която беше алчна и доста злобна, но пък за сметка на това си разбираше от работата. При нея съм ходил 2-3 пъти седмично на уроци по 2 часа и половина и в момента, в който излезех от урок си знаех всичко и не ми се налагаше да уча през свободното си време. Казвайки всеки ден нямах предвид реално, че съм стоял през цялото време навън - просто не съм се лишавал от редовни излизания и не съм се затварял вкъщи, но това не значи, че не съм учил.