.
Отговор в тема
Страница 2 от 81 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2018
    Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    А за петица колко точки г/д трябва?
    За 5,03 по тазгодишната скала са 75 точки.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Ах, не ви завиждам на вас дето ви предстоят изпити, пък после кандидатстване.... Абе за всичко има време, айде дано и другата година да са лесни изпитите и да влезнете, където искате.
    Хмм .. нз
    Аз се надявах на по-трудни (за нас) ..
    Знам ,че щях да се справя г/д на същото ниво , но поне нямаше цяла Б-я да е с бал над 30 (преувеличавам,де)

А скалата за тази година каква е?
    Аз смятах там нещо ,в зависимост от точките , но вече не помня ;дд
    Последно редактирано от Xriis.. : 07-14-2012 на 17:25

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Хмм .. нз
    Аз се надявах на по-трудни (за нас) ..
    Знам ,че щях да се справя г/д на същото ниво , но поне нямаше цяла Б-я да е с бал над 30 (преувеличавам,де)

А скалата за тази година каква е?
    Аз смятах там нещо ,в зависимост от точките , но вече не помня ;дд
    Оценката от тазгодишните изпити се пресмята така: (броя точки + 66) : 28 Миналата година е било ( броя точки + 68 ) : 28, а по-миналата - (броя точки + 70) : 28
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Нали знаеш, че като си подаваш документите за кандидатстване трябва да напишеш поне 20 желания.
    Това са глупости. Ако искаш и едно желание можеш да напишеш. Аз написах 7-8 и не са ме връщали.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Това са глупости. Ако искаш и едно желание можеш да напишеш. Аз написах 7-8 и не са ме връщали.
    Мене ме върнаха с бал 34,8 със 12 желания. И аз се учудих.
    Момиче съм!

Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    Аз ще се пробвам в класическата, немската с френски-втори език и френската с немски-втори език Не съм мислила за резервни, да се надяваме да не ми се и налага
    Първа немска няма с френски иначе и аз ще я пиша. Първите ми няколко желания са : 91 НЕГ, 73 СОУ (май него повече си го харесвам от първа немска), 9 ФЕГ, 35 СОУ , 2 АЕГ, 1АЕГ, 31 СУЧЕМ, 18 СОУ и още много .... . Не съм сигурна как ще ги подредя още, написах ги в общо взето случаен ред (освен първите три). Мисля и НПМГ да пиша с химия и/или биология.Майка ми и баща ми също си имат някакви представi, но кой ги слуша тях :P

Майка ми ми каза, че няма да ме пусне във 9ФЕГ, защото нямало никаква дисциплина, нито във НГДЕК(класическата) защото тази година бяха звъняли на едно момиче на 120 място (от 100) да я молят да се запише там Така че не знам ..... x

Аз не съм от най-ученолюбивите и не се знае дали ще ми се учи много през годината, ама ако ме отмързи и имам бал над 30 ще пиша 2 АЕГ на първо място и натам незнам

Аз имам благословията на родителите си да кандидатствам, където и да искам, стига да е добро училище. Нека първо да изкараме добри балове, а после да се притесняваме за училищата

Баща ми имаше големи амбиции.. Първа немска.. Но успях да му втълпя, че тоя език аз няма да го уча.. Не знам как ще са ми подредени другите желания, но на първо място 9 ФЕГ! Дано само да не сменят преразказа с есе..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Баща ми имаше големи амбиции.. Първа немска.. Но успях да му втълпя, че тоя език аз няма да го уча.. Не знам как ще са ми подредени другите желания, но на първо място 9 ФЕГ! Дано само да не сменят преразказа с есе..
    Няма да го сменят, спокойно. Ако ще сменят нещо, то ще бъде вместо от името на неутрален разказвач, от името на герой.
    Момиче съм!

Xriis.. и аз съм 99та януари :д Кой януари си ?

Как прекарвате лятото?

ЕЕЕ по цял ден на компютъра или навън с приятели. Следващата седмица на мореееееееееееееее!!

Ее, завиждам ти Аз нямам търпение да започне даскалото незнам защо... никога досега не е било така :Д Като стане 20ти Септември вече ще ми се иска да е Юни

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Ехх,като се сетя как преди 2 години и аз бях стресиран,особено дни преди изпитите,а то се оказа толкова лесно ,така,че споко не го мислите още от сега прекарайте си едно яко лято,защото учебната година за вас ще бъде доста трудна,не че за мен няма да бъде де 9 клас всичко вече влиза в дипломата,но това са мой работи хаха.
    Така,че не се притеснявайте,ако имате въпроси питайте.

Къде учиш? ^

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    За мен ли става дума ? Ако е така в немската в Бургас

Аз я бях прочел цялата, супер интересната е
    хаха и аз

Подобно :Д Като гледам тази няма да е толкова интересна като другата ...

Ее, завиждам ти Аз нямам търпение да започне даскалото незнам защо... никога досега не е било така :Д Като стане 20ти Септември вече ще ми се иска да е Юни
    ОМГ Същият съм :Д само за гимназии говоря и моите приятели само ми се дразнят :Д

Първо много мечтаех за 2 АЕГ , но сега като се замисля май ще ми бъде някъде 3-то желание.
    Засега така са ми подредени желанията :
    1. 164 ИЕГ (всички паралелки)
    2. 91 НЕГ (всички паралелки)
    3. 2 АЕГ (всички паралелки)
    4. 9 ФЕГ (всички паралелки)
    5. 157-мо (всички паралелки)
    6. 22-ро (всички паралелки)
    7. 18-то (испански)
    8. 36-то (испански и италиански)
    само паралелките с руски като 2ри език ще ги пропусна,че ми е много противен руският :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Първо много мечтаех за 2 АЕГ , но сега като се замисля май ще ми бъде някъде 3-то желание.
    Засега така са ми подредени желанията :
    1. 164 ИЕГ (всички паралелки)
    2. 91 НЕГ (всички паралелки)
    3. 2 АЕГ (всички паралелки)
    4. 9 ФЕГ (всички паралелки)
    5. 157-мо (всички паралелки)
    6. 22-ро (всички паралелки)
    7. 18-то (испански)
    8. 36-то (испански и италиански)
    само паралелките с руски като 2ри език ще ги пропусна,че ми е много противен руският :Д
    Всяка паралелка представлява отделно желание. Тоест ако в 164 има 5 паралелки, 91 НЕГ ти остава на шесто желание. Така че трябва добре да осмислиш как да подредиш паралелките. Има много време.
    Момиче съм!

Някой от вас ще ходи ли на уроци? Къде ?

Всяка паралелка представлява отделно желание. Тоест ако в 164 има 5 паралелки, 91 НЕГ ти остава на шесто желание. Така че трябва добре да осмислиш как да подредиш паралелките. Има много време.
    Аааа да има го и тоя момент :Д ми ддз май както и да е пак 164 ще ми е на 1во с всички паралелки , защото мнооогооо ми харесва :Д иначе тва за времето е така :Д а и мечтаем мечтаем и накрая ако се изложим на матурите мн ме е страх от тва :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си