- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Последно редактирано от Xriis.. : 07-14-2012 на 17:25
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
Първа немска няма с френскииначе и аз ще я пиша. Първите ми няколко желания са : 91 НЕГ, 73 СОУ (май него повече си го харесвам от първа немска), 9 ФЕГ, 35 СОУ , 2 АЕГ, 1АЕГ, 31 СУЧЕМ, 18 СОУ и още много ....
. Не съм сигурна как ще ги подредя още, написах ги в общо взето случаен ред (освен първите три). Мисля и НПМГ да пиша с химия и/или биология.Майка ми и баща ми също си имат някакви представi, но кой ги слуша тях :P
Майка ми ми каза, че няма да ме пусне във 9ФЕГ, защото нямало никаква дисциплина, нито във НГДЕК(класическата) защото тази година бяха звъняли на едно момиче на 120 място (от 100) да я молят да се запише тамТака че не знам .....
x
Аз не съм от най-ученолюбивите и не се знае дали ще ми се учи много през годината, ама ако ме отмързи и имам бал над 30 ще пиша 2 АЕГ на първо място и натам незнам![]()
Аз имам благословията на родителите си да кандидатствам, където и да искам, стига да е добро училище. Нека първо да изкараме добри балове, а после да се притесняваме за училищата![]()
Баща ми имаше големи амбиции.. Първа немска.. Но успях да му втълпя, че тоя език аз няма да го уча.. Не знам как ще са ми подредени другите желания, но на първо място 9 ФЕГ! Дано само да не сменят преразказа с есе..
Момиче съм!
ЕЕЕ по цял ден на компютъра или навън с приятели. Следващата седмица на мореееееееееееееее!!![]()
Ее, завиждам тиАз нямам търпение да започне даскалото незнам защо... никога досега не е било така :Д Като стане 20ти Септември вече ще ми се иска да е Юни
![]()
Ехх,като се сетя как преди 2 години и аз бях стресиран,особено дни преди изпитите,а то се оказа толкова лесно,така,че споко не го мислите още от сега прекарайте си едно яко лято,защото учебната година за вас ще бъде доста трудна,не че за мен няма да бъде де 9 клас всичко вече влиза в дипломата,но това са мой работи хаха.
Така,че не се притеснявайте,ако имате въпроси питайте.
За мен ли става дума ? Ако е така в немската в Бургас
Подобно :Д Като гледам тази няма да е толкова интересна като другата ...
Първо много мечтаех за 2 АЕГ , но сега като се замисля май ще ми бъде някъде 3-то желание.
Засега така са ми подредени желанията :
1. 164 ИЕГ (всички паралелки)
2. 91 НЕГ (всички паралелки)
3. 2 АЕГ (всички паралелки)
4. 9 ФЕГ (всички паралелки)
5. 157-мо (всички паралелки)
6. 22-ро (всички паралелки)
7. 18-то (испански)
8. 36-то (испански и италиански)
само паралелките с руски като 2ри език ще ги пропусна,че ми е много противен руският :Д
Момиче съм!