- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
С група. Притеснява ме мисълта да съм съвсем сама с някой чичко на средна възраст :ДД
Кои сайтове?
ЕДИТ - тазгодишния излезе април мисля.
Говоря за сайтовете на училищата.
П.С. Ако някой знае къде мога да видя паралелките умоляяявамммм ви кажете :Д
Много се тревожите още от сега (като нас), не че тогава имаше истерията по тея справочници и какво ли не.. В справочника не пише нищо, т'ва е друг начин издателствата да събират пари, всичкото това може да намериш в интернет. Поне баловете да пише, пише от минали години, и в Google мога да се разровя за миналогодишни балове, паралелки и прочие. (:
Учете си като хората, няма никакво място за притеснение, изкарайте си висок бал и влезте където поискате, имате някаква основа върху Физиката, Химията и Биологията, но това не е нищо. Може да ви харесат предметите и да кандидатствате в НПМГ. Започвате чужда История, Географията също не е като в предишните класове, Математика, ФВС, Музика и т.н.
(-_-), не пиши 157-мо, пише се една паралелка и после ви сформират в пет паралелки. Училището не е кой знае какво, не е от най-елитните в София, нисък бал, един от големите му минуси, както и сградата. 9 ФЕГ, колкото и елитна да се води, имам познати, които влязоха миналата година там с висок бал и казват, че не е нищо особено, леко наркоманско. Според мен бала не определя гимназията.
Впрочем, 18 и 22 са много по-добри от 157, поне според мен от към език. Ако си си решил/а 157, пиши го, просто изразявам лично мнение.![]()
Успех на всички бъдещи седмокласници, през лятото четете произведенията, които изучавате, че ако имате учителка по литература като моята, която искаше да анализираме произведения, после ще ви е трудно, даже още по-добре ако имате взискателни учители по-повечето предмети, не е за лошо.Мислете за бъдещето си, макар че е още рано и никой не гледа коя гимназия си завършил.
А и след като влезнете в хубава гимназия, не се отпускайте и не мислете, че всички мъки са свършили.![]()
Хах мерси ми не не съм решил за 157 като го гледах ми се стори хубаво но преди малко като зачетох мнения нещо се поотказах а това за паралелките да пиша по 1 какво означаваше,защото не разбрах.
П.С. ТИ не беше ли в 157-мо?
П.С. 2 Къде мога да видя минали балове или поне какво да напиша в GOOGLE ?
Мерси предварително !![]()
Същата история!
И на мен ми хареса, но не ми беше удобно като транспорт, а и после прочетох доста противоречиви мнения.
Принципно в 8 клас има 5 паралелки, които са "ЧЕ-ИЕ;АЕ;БЕЛ;Мат" и ти не ги изписваш пет пъти, а само веднъж и вече според бала те определят, в коя от петте паралелки да си.
PS. Да, но ме приеха на трето класиране в 133 СОУ "А. С. Пушкин" с "ЧЕ-ФЕ;РЕ;Мат".![]()
PS. 2 Пиши ми на лично съобщение!![]()
Да се надяваме,че няма да има смисъл от 2то желание :Д :Д :Д за момче над колко бал трябва да имам за езиковите над 33 или над 34 ?
Едит: имам предвид 164 и 91
Около 32-33 за 164 ИЕГ, а около 34-35 за 91 НЕГ.
Иначе за надяването, всичко зависи от теб. (:
Бъдещ седмокласник от БургасДоста се панирам за тази година, страх ме е какъв бал ще имам. Майка ми ме кара в немската, аз искам в АЕГ..Не знам направо..
Абе първо изкарай бал и после мисли къде ще кандидатстваш, имаш около една-две седмици за мислене.Винаги пишете най-отдолу гимназия, на която бала й е с около 4-5 единици по- нисък от вашия, няма как да няма такива гимназии. Кажи на майка ти, че ти ще учиш след следващите 5 години, а не тя, но има и такива майки, на един познат майка му му писа желанията, той искаше в НПМГ, тя искаше ЕГ (Испанската, АЕГ) и накрая го приеха на второ класиране в Испанската гимназия и зареди майка си ще учи испански, за мен това е нечовешко. Да не говорим, че му даваше да излиза само в района на старото му училище, никъде другаде. o.O
Писах ти лично съобщение!![]()
Може ли да ми кажете някоя добра ез. гимназия със силно изучаване на английски в София? Сестра ми учи в щатите, и аз искам, но не съм сигурна коя гимназия да пиша. Трябва добре да се изучава и втория език.Без частни, моля![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън