- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
И преди съм те питала как с много голяма увереност коментираш нивото на ВСИЧКИ езикови в София, а не си ученик в нито една от тях?Малко преки наблюдения не са излишни. Спец беше при сравняването на 91 НЕГ и 164 ГПИЕ, коментираше и 73-то някъде по темите, сега и за 1 АЕГ си категоричен . Малко ми е странно. На какво се опираш? На " един приятел ми каза" ли? И смяташ ли, че така мнението ти за училищата е обективно?
ПП С това не казвам, че 1 АЕГ е лоша, напротив. И аз имам приятели, които са супер доволни. Ама имам и други, които не са, затова от страни не бих се наела с категорична позиция като твоята за нивото на която и да е езикова. Винаги има и недоволни. Не може всичко да е розово.
Последно редактирано от irrationalDecision : 07-20-2012 на 06:33
ЖивеЕХ до старата сграда на 2 АЕГ, постоянно ги гледах, ходиха си където поискат, даже имаше някакъв слух, които всички обсъждаха, че всички зайци трябва да си купуват дрога от някой си клас.
Относно 1 АЕГ - не казвам, че е розово, но имам доста приятели там, бягат редовно, сигурно затова са доволни, ахах, ходил съм доста пъти. От към обучение знам, че е много добро и наистина ако имаш амбицията може да научиш много. Обучението не знам дали се е променило в 2 АЕГ, но като знам какво беше преди няколко години.
Въпросният потребител питаше за добра гимназия със засилено изучаване на АЕ и аз казах 1 АЕГ, защото не мисля, че 2 АЕГ се е променила от към обучение с новата си сграда. Просто се ядосах зареди мнението "1 АЕГ е СУПЕР пропаднала", без да се аргументира.. Да, вярно, че имаше слух, че 1 АЕГ е наркоманска, но всъщност във всяко училище се пуши и пие.
PS. Имам чувството, че гледаш да ме упрекнеш във всяко мнение, ако си съгласна с мнението на vladislavcheto, окей, нищо не съм казал, но просто не виждам смисъл да спорим, ясно, е че всеки си има мнение.