- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
учете здраво наистина, защото аз цяла година блеех и направо се чудя как съм го извадила тоя бал..после като свършите седми клас няма да ви е толкова страшно, обаче аз докато бях седми клас обмислях поне хиляда варианта за самоубийство.. ;дд и още отсега ви пожелавам да влезете, където искате (:
Supernaturalfan, майка ти наистина няма право да се бърка, обаче все пак си помисли дали не е права? за една година знаеш ли колко варианта ще измислиш.. а ако юни месец все още искаш да влезеш там, тогава просто й обясни, че това си е твоето училище и толкова.. (и ако ти стигне и бала де)
хайде, успехи на всички и дано 30-та задача по математика да ви бъде лесна. xD
perry_the_platypus , аз дори не те познавам, как тогава ще те упреквам? Просто споделих, че ми е странно категоричното ти мнение за нивото на езиковите.Не всичко е черно или бяло. Нещата са толкова смесени - в моето училище има и хубави, и лоши неща и затова никога няма да кажа , че то е the best.Така е и с другите езикови.
howling,за каква 30-та задача говориш? Тази година разгледах изпита по математика за 7 клас. Тестът им в 1 модул е с 20 задачи, а във втория има още 4. Значи общо са 24.
Не казвам, че 1 АЕГ е the best, всяко училище си има плюсове и минуси, така че просто казах, че предпочитам 1 АЕГ срещу 2 АЕГ.
Случва се да, познавам едно момче от бившия ми клас, което ходеше на уроци събота и неделя по 6 часа и накрая изкара към 27 бал от притеснение.![]()