.
Отговор в тема
Страница 5 от 81 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 2018
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Не спами бе
    опа

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MsMiracle Виж мнението
    Оооо бъдещите зайци Спокойно, ще стискате зъби накрая, ама всички ще ви приемат Кефете се, че сте един от последните набори, където децата са малко и има повече места отколкото кандидати
    Не е сигурно, тук в Бургас е пълно с 99 набор ;дд

Някой в Хуманитарната (пловдив) с френски ?

Цитирай Първоначално написано от tcobain Виж мнението
    Някой в Хуманитарната (пловдив) с френски ?
    Мисля, че си сгрешила темата.

Пълно, ама не баш. Тия дето са 3-4 години по-малки от вас, те са много

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MsMiracle Виж мнението
    Пълно, ама не баш. Тия дето са 3-4 години по-малки от вас, те са много
    Е, така е ;дд Само да питам, по-добре ли е в езикова гимназия, отколкото примерно в Икономическа или Математическа?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Е, така е ;дд Само да питам, по-добре ли е в езикова гимназия, отколкото примерно в Икономическа или Математическа?
    Зависи какво искаш да правиш занапред Език никога не е излишен , въпреки всичко

Зависи, кое те влече и кое ти се отдава. (:

Аз също ще бъда догодина 7-ми клас и малко се стряскам в края на годината от тия матури и изпити ;x

Всички сме така ;д Ти откъде си? Къде искаш да кандидатстваш?

Лелеее ние с (-_-) се оказахме съученици :Д:Д:Д:Д::Д:Д:Д

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от neverbackdownx Виж мнението
    Аз също ще бъда догодина 7-ми клас и малко се стряскам в края на годината от тия матури и изпити ;x
    О, и аз съм така, споко ;д Изнервящо е, голям стрес ще е ;д

О, и аз съм така, споко ;д Изнервящо е, голям стрес ще е ;д
    Абе незнам какво толкова се филмирате около тези изпити, ако си учите през цялата година не трябва въобще да се притеснявате, за мен са едни тестове

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Абе незнам какво толкова се филмирате около тези изпити, ако си учите през цялата година не трябва въобще да се притеснявате, за мен са едни тестове
    Дори и да не излизаш от вас от учене, пак ще си го има притеснението. Аз цяла година учех здравата, упражнявах се, 4 сборника реших по Математика, и когато дойде времето за изпитите страшно се притеснявах. На теб много ти завиждам, че не се притесняваш, евалата правя на такива хора.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Абе да не се стресираме ама я ти учи цяла година със мойте загубени учители..... Искам в елитна гимназия (елитна, елитна, колко да е елитна ) обаче в моето училище образованието е на минимум.. ;xxx

И ние сме така. Има точно две свестни учителки - другите ;х Сега вярно е, че и класа ни не е цвете за мирисане, ама.. Щом две учителки могат да ни укротят, да си преподадат урока и да ни научат, то не вярвам проблемът да е само в нас. Но колкото и да са лоши учителите, ако имаш желание, ще намериш и начин

Къде учиш? ^

32 СОУ София. Ти?

79 СОУ "Индира Ганди", София (в Люлин )

Аз искам да попитам нещо. Според вас коя е по-добре 1ва немска, 2ра английска или 1ва английска? моля кажете някво мнение. Ще съм благодарна

Мм зависи какво си учила досега. В много училища се учи английски от 1-2 клас - ако и при теб е така, то не виждам особен смисъл да продължаваш в английска езикова, много по-добре би било, ако влезнеш в немската и английският ти остане като втори език (и евентуално ходиш на уроци). Ако досега не си учила английски, то определено трябва да го направиш, така че - английската. Сега първа или втора аз не мога да кажа, нямам познати от никоя, някой друг би изказал доста по-компетентно мнение по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от vqra Виж мнението
    Аз искам да попитам нещо. Според вас коя е по-добре 1ва немска, 2ра английска или 1ва английска? моля кажете някво мнение. Ще съм благодарна
    1-ва немска е най-елитна и съответно с най-висок бал. Според мен от английските, по-добрата е 2 АЕГ

Голям фен Аватара на smilelady
    Яяя..бъдещи седмокласници.
    Спомням си като бях колкото вас...как бързо лети времето
    Та по темата: Аз влязох в езикова и същото ви го препоръчвам и на вас.Наистина един език (или два) никога не са в излишък.Ако ви приемат в елитно училище и по другите предмети няма да изостанете.Е, вярно, че всичко си зависи и от учителите, но се предполага, че в добрите училища преподавателите се подбират внимателно.
    Ако имате въпроси-питайте
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Колко бързо мина лятото не е истина И аз мисля да кандидатствам във 2 АЕГ (първо желание) Дано и седми клас мине толкова бързо c:

Абе има си още един месец..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си