Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
Ти си НЕЧОВЕК, брато! Мерси, че толкова ни помагаш!
Няма проблем!

Цитирай Първоначално написано от ryuugamine Виж мнението
Здравейте!И аз като вас тази година ще почвам 7 клас.Мислех да влизам в 18-то с испански и биология.Влюбена съм в японския!Зарибих се с него зареди аниметата и мангите Знам малка част от него,но въпреки,че много ме влече баща ми никога няма да ме пусне да го уча Зарадва се,като му казах,че ще записвам испански,но той пък настоява да си остана в това керливо 127-мо щото там е завършил,а пък ми е било близко Майка ми вика "Ходи където искаш,защото,ако ти запиша аз какво да учиш няма да си изкараш дипломата" Отначало и аз се панирах,но после си казах "Майната му,ще уча,за да вляза където АЗ ИСКАМ!!!" Та въпроса ми към вас е колко трябва да ми е бала за да вляза с испански в 18-то.Не ме интересува какви са критиките ви относно училището,защото съм си решила и за напред АЗ ще си сърбам попарата Но бих искала да ги чуя
1. В 18 СОУ има само паралелка ФЕ;ИЕ, а не ИЕ;Б.
2. Ако искаш да учиш испански защо си се запътила към 18то, а не към 164то, 157мо, 22ро, 31во и т.н. В 18то не са особено развити тези езици, там повече се набляга на Кит.Е, ЯЕ, Кор. Е и Ар. Е.
3. Бала всяка година е различен, но тази година на първо класиране бала за паралелката ФЕ;ИЕ в 18то беше 29.642.
Успех! Учи това, което на теб ти е приятно, а не което вашите искат. 127мо по времето на баща ти сигурно е било от елитните СОУ-та, но сега си е бая пропаднало. В 127мо тази година най-високия бал е бил в паралелката АЕ;ИЕ;БЕЛ;ИТ - 27.750, а най-нисък АЕ;Мат;Инф;ИТ - 22.356. (само за информация)