.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    А я кажете, харесвате ли настоящия си клас ?
    Ами, разбирам се с тях. Момчетата са пичове, момичетата пълни лигли....само 4-5 комуникирам ежедневно. Само драми покрай тях, само конфликти и въвличат целия клас в това...но 90% се подиграват на човек защото, видиш ли, носил КНИГА, чел книги, прочел книгите от списъка. Като помоля една приятелка от класа като излезем някъде да отидем до книжарницата тя:
    - Луда ли си?! Никой вече не чете книги! Никога няма да вляза в книжарница!
    Та, какво да ви кажа. Прости хора с ниска обща култура.

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Ами, разбирам се с тях. Момчетата са пичове, момичетата пълни лигли....само 4-5 комуникирам ежедневно. Само драми покрай тях, само конфликти и въвличат целия клас в това...но 90% се подиграват на човек защото, видиш ли, носил КНИГА, чел книги, прочел книгите от списъка. Като помоля една приятелка от класа като излезем някъде да отидем до книжарницата тя:
    +1 и наще са така .... а някои книги са толкова хубави ... жалко, че тези от списъка не са от тях

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Хаха, напълно те разбирам. Аз също ще бъда седми клас и се опитвам да обясня на съучениците ми, че е хубаво да четеш книги, че влизаш в нов свят, ама не - 'zako ne gl filma we zle 0mg nali za tfa ima zamunda' обикновено ми отговарят. За щастие не всички са такива : )
    П.С. Не се опитвай да ги караш да пишат на кирилица, загубена кауза е ;d

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Хаха, напълно те разбирам. Аз също ще бъда седми клас и се опитвам да обясня на съучениците ми, че е хубаво да четеш книги, че влизаш в нов свят, ама не - 'zako ne gl filma we zle 0mg nali za tfa ima zamunda' обикновено ми отговарят. За щастие не всички са такива : )
    П.С. Не се опитвай да ги караш да пишат на кирилица, загубена кауза е ;d
    Ами, аз предпочитам да чета, защото често когато гледам филм по книга се хващам за главата ;дд
    А за писането на кирилица - ами пич, какво да ги карам, те не знаят как ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си