.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) . Баловете,тази година бяха много високи. Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) . Баловете,тази година бяха много високи. Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам.
    Как точно се кандидатства там? Знам, че има отделен изпит по математика, а бала има ли някакво значение ?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Как точно се кандидатства там? Знам, че има отделен изпит по математика, а бала има ли някакво значение ?
    За ТУЕС трябва и да имаш добре оценка по физика, защото влиза в ''бала'' за там

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    За ТУЕС трябва и да имаш добре оценка по физика, защото влиза в ''бала'' за там
    А как се формира ''бала'' за там ?

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    А как се формира ''бала'' за там ?
    БЕЛ (годишна - 7. клас) + ФИЗИКА (годишна - 7. клас) + БЕЛ (изпит - 7. клас) + МАТЕМАТИКА (изпит - 7. клас) + 4хВИ(вътрешен изпит) по МАТЕМАТИКА

И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."

Град
    Sofiq
    И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."
    Само,че максималния бал е 36;00

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) . Баловете,тази година бяха много високи.
    Интересно мнение, данните от които със сигурност са получени чрез наблюдението на поне 50% от онези 72 000, родени през 1999 А за баловете - ако го нямаше преписването, направо не ми се мисли (нищо лично, сигурно има много интелигентни)

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Интересно мнение, данните от които със сигурност са получени чрез наблюдението на поне 50% от онези 72 000, родени през 1999 А за баловете - ако го нямаше преписването, направо не ми се мисли (нищо лично, сигурно има много интелигентни)
    Във втора тема вече споменавате преписването . В моето училище никой не е преписвал и мисля, че и в повечето други е така, а вие изкарахте, че всички едва ли не са мамили...

Голям фен Аватара на Elli *
    Във втора тема вече споменавате преписването . В моето училище никой не е преписвал и мисля, че и в повечето други е така, а вие изкарахте, че всички едва ли не са мамили...
    мхм .. има преписване, но не чак толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си