.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.

Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
    Не казвам, че не съм учил - напротив, учих много. Просто не съм се лишавал от нищо. Лошото при мен беше, че заради мързел, отлагане, стоене навън ми се налагаше понякога да ставам към 4-5 сутринта, за да решавам задачи. По български реално не ми се налагаше да уча много вкъщи, защото ходех на уроци при една госпожа, която беше алчна и доста злобна, но пък за сметка на това си разбираше от работата. При нея съм ходил 2-3 пъти седмично на уроци по 2 часа и половина и в момента, в който излезех от урок си знаех всичко и не ми се налагаше да уча през свободното си време. Казвайки всеки ден нямах предвид реално, че съм стоял през цялото време навън - просто не съм се лишавал от редовни излизания и не съм се затварял вкъщи, но това не значи, че не съм учил.

Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де.
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де.
    И в първа и във втора английска ще започнеш да учиш английски от начало. В немската също се започва от а,б. Ако искаш да продължиш, от където си стигнал, американския колеж ти предоставя тази възможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си