- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Искам да споделя!И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно!
) - Не знам
![]()
ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
а ти на 1во място къде си си харесала ?
Принципно (поне при мен беше така) срочната такса за Веди се равняваше на 1 месец частни уроци по БЕЛ и математика. Но разликата си личеше, защото на частните уроци имаш - индивидуално внимание, по чести уроци и в удобно за теб време, наблягане на по-слабите ти страни и допълнително развитие на силните, за разлика от курса, където се хвърчи през материала, което далеч не е приятно, индивидуалното внимание е малко, а групите са големи - все едно си на училище. Веди са добри, но частните уроци ги превъзхождат. Когато си на курс се изискват в пъти повече усилия, сравнено с когато ходиш на частни уроци, за упражнения у дома за постигането на еднакъв резултат.