.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци
    А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам

А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам
    харесала съм си 18то с японски

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    харесала съм си 18то с японски
    Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там ?

Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там ?
    ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
    а ти на 1во място къде си си харесала ?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава!Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.
    Принципно (поне при мен беше така) срочната такса за Веди се равняваше на 1 месец частни уроци по БЕЛ и математика. Но разликата си личеше, защото на частните уроци имаш - индивидуално внимание, по чести уроци и в удобно за теб време, наблягане на по-слабите ти страни и допълнително развитие на силните, за разлика от курса, където се хвърчи през материала, което далеч не е приятно, индивидуалното внимание е малко, а групите са големи - все едно си на училище. Веди са добри, но частните уроци ги превъзхождат. Когато си на курс се изискват в пъти повече усилия, сравнено с когато ходиш на частни уроци, за упражнения у дома за постигането на еднакъв резултат.

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си