.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Много благодаря за информацията ^^ Аа това, доколкото разбрах е за учителите по френски. Ами по другите предмети? Ии защо навсякъде чета, че било "наркоманско" О.о

Едит: Също хората там как са? Смисъл, знам че хора има различни, но като цяло? Понеже в мойто даскало, например, са едни кифленски истории..

Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Много благодаря за информацията ^^ Аа това, доколкото разбрах е за учителите по френски. Ами по другите предмети? Ии защо навсякъде чета, че било "наркоманско" О.о

Едит: Също хората там как са? Смисъл, знам че хора има различни, но като цяло? Понеже в мойто даскало, например, са едни кифленски истории..

Ами зависи на какви учители попаднеш. Луди ги има навсякъде, но има и добри учители. Всички са много взискателни и трябва да се учи. Предполагам, че знaеш, e има матура по френски след 8ми клас. И, за да минеш трябва да имаш над 3. Иначе трябва да се местиш в друго училище. Хммммм. За хората: Има си ги кифлите, надуфките, тежкарите, зубарите, но просто манталитета им е по-висок. Средата е съвсем различна. Наркоманите ги има във всяко училище, дори и в "най-елитните" ))))

П.С. - надявам се да съм помогнала
    Последно редактирано от dessybarbie : 09-06-2012 на 20:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си