.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

А да ви попитам - на матурата по математика нали има два модула. Първият е задължителен, а вторият май е пожелание. Та, ако изявим желание да правим втория какво става? Примерно на него изкарваме шестица и тя ни повдига оценката или какво? Не съм много наясно с тези неща ...

Иначе на входното по математика имам 5 (малко съм издънила нещата с една задача), а по БЕЛ има да си ги чааакаме.

Цитирай Първоначално написано от RainyMood Виж мнението
    А да ви попитам - на матурата по математика нали има два модула. Първият е задължителен, а вторият май е пожелание. Та, ако изявим желание да правим втория какво става? Примерно на него изкарваме шестица и тя ни повдига оценката или какво? Не съм много наясно с тези неща ...

Иначе на входното по математика имам 5 (малко съм издънила нещата с една задача), а по БЕЛ има да си ги чааакаме.
    Вторият модул е ако искаш да кандидатстваш.Има си оценка на НВО(само 1 модул) и оценка за кандидатстване (тя включва и 1ви и 2ри модул).Ако имаш 6 на 2рия модул значи имаш максимален брой точки.Те се събират с точките от 1ви модул и чрез общия брой точки се пресмята оценката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си