- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
+ Учебникът е много сложен![]()
Аз не съм решила повечето от входните нива и не са ми писали 2бях в болница и отсъствах 2седмици!Това ми попречи малко на в уроците!
Elli * и аз съм така по физика![]()
Естествено, че ако не си помръднат пръста през учебната година няма да им се стори лесен изпита.Поне малко усилие ако положите ще ви върви по вода, както се вика, хаха.
Както винаги в Математиката само алгебрата ми се е отдавала и само тя ми се стори лесна в 7 клас, хаха, за геометрията нямам думи.
Относно Физиката, точно първия раздел беше лесен (Електричество), оптиката ми беше ужасно сложна и учех целия текст от урока и схванах и изкарах отлична оценка като годишна, не се панирайте, нищо особено не е (повтарям се знам, хаха), просто си учете спокойно, около 2-3 часа на ден ако отделяте за учене, всичко ще ви е точно.
Само искам да ви кажа да не се подвеждате по бала на училищата или слуха, който има за съответното училище. Насочете съм към език (или някакъв друг предмет) и потърсете помощ от компетентен за избора на училище, така че и бала да ви стига за съответното училище, де, хаха.![]()
Не искайте да влезнете в 1 ИЕГ, просто защото е елитна гимназия и бала й е висок, ако не ви се учи испански, защото без желание, нищо не се получава.
Същото се отнася и за 1 НЕГ, 1 АЕГ и т.н. (така наречените "елитни" гимназии). Успех при избора си!
![]()