.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Голям фен Аватара на Elli *
    Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
    Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
    + Учебникът е много сложен

Аз не съм решила повечето от входните нива и не са ми писали 2 бях в болница и отсъствах 2седмици!Това ми попречи малко на в уроците!

Elli * и аз съм така по физика

Естествено, че ако не си помръднат пръста през учебната година няма да им се стори лесен изпита. Поне малко усилие ако положите ще ви върви по вода, както се вика, хаха. Както винаги в Математиката само алгебрата ми се е отдавала и само тя ми се стори лесна в 7 клас, хаха, за геометрията нямам думи. Относно Физиката, точно първия раздел беше лесен (Електричество), оптиката ми беше ужасно сложна и учех целия текст от урока и схванах и изкарах отлична оценка като годишна, не се панирайте, нищо особено не е (повтарям се знам, хаха), просто си учете спокойно, около 2-3 часа на ден ако отделяте за учене, всичко ще ви е точно.
    Само искам да ви кажа да не се подвеждате по бала на училищата или слуха, който има за съответното училище. Насочете съм към език (или някакъв друг предмет) и потърсете помощ от компетентен за избора на училище, така че и бала да ви стига за съответното училище, де, хаха. Не искайте да влезнете в 1 ИЕГ, просто защото е елитна гимназия и бала й е висок, ако не ви се учи испански, защото без желание, нищо не се получава. Същото се отнася и за 1 НЕГ, 1 АЕГ и т.н. (така наречените "елитни" гимназии). Успех при избора си!

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
    Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
    + Учебникът е много сложен
    И аз съм така .. общо взето Химия и Физика .. успявам да разбирам с много мъки ;ддд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си