.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Вие сте много луди човечета с тези олимпиади ; д ЗАщо ви е да ходите по физика химия и т.н. като не ви трябват тези предмети за приема. Аз само на пробни ходя
    Защо ли? Защото миналата година една моя позната, която беше 7-ми клас, завърши с 6 по математика и БЕЛ, а с 3 по химия, физика и история. По география 4, и то едвам. Плюс това като съм силна и по допълнителните предмети, защо да не се пробвам? Дори и да бях някаква, дето една дума не може да разбере по някой от тези предмети, пак не е честно да не ни казват за олимпиадата, а при положение, че от тея природни науки най- ми върви физиката, точно за нея "забравиха" да ни съобщят. :@

Цитирай Първоначално написано от Choco_Latte Виж мнението
    Защо ли? Защото миналата година една моя позната, която беше 7-ми клас, завърши с 6 по математика и БЕЛ, а с 3 по химия, физика и история. По география 4, и то едвам. Плюс това като съм силна и по допълнителните предмети, защо да не се пробвам? Дори и да бях някаква, дето една дума не може да разбере по някой от тези предмети, пак не е честно да не ни казват за олимпиадата, а при положение, че от тея природни науки най- ми върви физиката, точно за нея "забравиха" да ни съобщят. :@
    Бту, и аз също ходя на пробни - по БЕЛ и Мат., от началото на годината, ако не съм отишла на 6-7 поне. И честно да си кажа, почвам да не виждам смисъл. Например, на олимпиадата по математика, общински кръг, дадоха задачи, които за мен бяха на ниво м/у лесни и средни. В нашето училище организират пробни изпити, които са толкова лесни, че завършвам 1-ви модул 20 мин по-рано. Такива елементарни задачи, че направо.... Вчера бях в търговската гимназия на пробен изпит. Елате да видите какви бяха. Не бяха нерешими, аз си ги реших, обаче бяха доста по-трудни. Не можеха да се сравняват с олимпиадата, камо ли пък с тези от нашето у-ще. И сега какво? Едни лесни, други средни, трети трудни. Аз откъде да знам какви ще ми се паднат на изпита?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си