.
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Threaded View

Около 33 и нещо е в повечето паралелки в втора англиийска, но за момичета. За момчета трябва да погледна...Иначе и аз искам там, но най-вероятно ще пиша на второ желание 73 и не знам в какъв ред 164, търговско-банковата и си мислех да ходя на изпитите за НПМГ, но се отказах, защото ме домързя, а и едва ли ще направя нещо като гледам какво ще има. Но най-вече, защото просто ми омръзна от изпити. Все още се чудя дали д пиша СМГ и 91, защото не знам дали има смисъл, тъй като балът там е много висок, а те със сигурност няма да са ми на първо желание и ако не ме приемат в 2 АЕГ, където балът е значително по-нисък, едва ли ще влезна там, но не знам все още. Може би ставам досадна, но пак ще питам дали някой познава някой от 2 АЕГ или учи там или знае нещо повече..моля малко информация. Мерси предварително !!

П.П. НВО-то днес беше просто ужас!! Нищо не направих, макар че и при нас беше преписване, дори не ни взеха телфоните. Както винаги не изневерих на старата традиция да пиша поне по 1 глупост на географията..
    Последно редактирано от vesiii : 05-27-2013 на 12:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си