.
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Така е. Затова и доста се чудя. Не знам тази година с колко точно ще вдигнат баловете. Казаха ми, че имало много двойки, но и много добри оценки + това, че баловете няма да се вдигат драстично. Моят бал ми стига в 73 точно за паралелката, която искам. Но пък във 2 аег има паралелка с три езика (английски, немски, руски) + БЕЛ - това си ми е направо мечта. Но пък 73 (в което съм в момента) е някак по-елитно, пък и английски уча от доста отдавна, затова и по-добре да специализирам немски, така да се каже.... Ох, и аз не знам. Има време, ама направо ще се побъркам докато го измисля
    Не знам, аз лично бих те посъветвала да учиш колкото се може повече езици. Щом учиш английски отдавна се предполага, че го знаеш доста добре, което означава, че според мен е по-хубаво да кандидатсваш в гимназия с различен от английски език. Е са една приятелка знае перфектно френски, щото е учила 2 години във Франция и сега пак иска във френската, което според мен е глупаво, защото трябва да се дава шанс и на другите, които не го знаят. Аз лично ще кандидатсвам във 2АЕГ, защото никога не съм учила английски в у-ще, а адски много ми се учи и искам да го науча.
    Последно редактирано от Mirchu : 06-04-2013 на 20:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си