.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Имам въпроси относно кандидатстването... Сигурно ще ме помислите за тъпа и тн., но просто не ми е ясно.
    Какви документи са ми нужни?И когато отида в училището гнездо, какво правя, трябва ли да се плаща или друго? Иначе аз съм си избрала как да наредя училищата, но като се включа във второ класиране, само в първите 4-ри училища ли се класирам(останал ми е такъв спомен от казаното от директорката) или във всички? И нали ако са ме приели в едно училище и аз отида на второ класиране си го запазвам?Оф въобще не ми е ясно...

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Имам въпроси относно кандидатстването... Сигурно ще ме помислите за тъпа и тн., но просто не ми е ясно.
    Какви документи са ми нужни?И когато отида в училището гнездо, какво правя, трябва ли да се плаща или друго? Иначе аз съм си избрала как да наредя училищата, но като се включа във второ класиране, само в първите 4-ри училища ли се класирам(останал ми е такъв спомен от казаното от директорката) или във всички? И нали ако са ме приели в едно училище и аз отида на второ класиране си го запазвам?Оф въобще не ми е ясно...
    Трябва ти попълнено заявление за класиране на първи етап, копието и оригинала на удостоверението за завършен седми клас, копие от медицинско свидетелство (ако ще кандидатстваш в професионална гимназия), копие на служебната бележка с оценките от изпитите (ако ще кандидатстваш в област, различна от тази, в която си положила изпита). За класирането - ако на първи етап си приета на първо желание, трябва да се запишеш там. Ако си приета на по - нататъшно желание може да се запишеш в съответното училище или да подадеш документи за второ класиране (подават се в училището, в което си приета). Класираш се само на едно място на всеки етап, не може да избереш по - долно желание, ако си класирана на по - горно. Ако след втория етап на класиране не си се изкачила в списъка с желания, си оставаш класирана на мястото от първо класиране. Ако си се изкачила на по - горно желание, трябва да се запишеш там или да чакаш трето (не го препоръчвам втория вариант). Това е май. Ако не си разбрала нещо, питай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си