- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
BornToRegret - ще ме извиниш, ама да, аз съм повече от хората тук (над 99% от тях), вие не може да ми казвате какво да мисля
Новаторите винаги са били отхвърляни. И нека ти кажа нещо - в реалния живот подобни обиди към мен няма, защото и аз си се държа с хората напълно нормално. Доказателство за това какви примати са повечето тук е фактът, че никой така и не разбра, че казвам всичко това, за да се самоиронизирам и да изпъкне невероятната ми интелигентност![]()
Последно редактирано от dimitar., : 06-17-2013 на 18:26
Когато човек се самоиронизира, той осмива недостатъците си, критикува ги и понякога дори хиперболизира обратното на собственото си качество, за да може да го изтъкне и да му се присмее. Следователно щом се самоиронизираш, ти осъзнаваш недостатъците си - напълно невъзможно, защото както всички знаем си перфектен, неповторим и безгрешен - айде да кажем частично безгрешен, защото си далеч от бал 36.00. И друго много интересно: С какво точно си новатор? Моля те, озари ме с някое от твоите изобретения, проучвания или каквото там толкова значимо си направил за човечеството!
защото не разбира какво му казват, не че те между редовете и дава прибързани мнения. Защото не уважава мнението на хората като мен, било и то, че са по-велики от определена група човечета. За това, че не разбира, когато го тролват, но продължава да дава некомпетентното си мнение.
Иначе ви благодаря, мечтая да стана психолог и мнението ми за хората, което си съставих на базата на първичните реакции на много от вас, ще ми помогне за в бъдеще![]()