Каузе, не ми се занимава с теб, аз вече казах, че щом не можете да разберете самоиронията ми, не струвате и не сте достойни за разговор с мен.
Спокойно, в ПМГ съм и тази година не съм полагал абсолютно никакви усилия, идва ми от вътре просто сте ми забавни, когато злобеете хихихи
Не съм се саднал изобщо - 96 по бел и 95 точки по математика, ако не беше направено така, че всяка стотничка да е важна (разбира се, пак заради софиянците), а беше като ДЗИ-то, най-спокойно щях да си имам две пълни шестици. Вече обясних какви са ми грешките - по математика на една задача, на която не отразих знака <, а го реших като =, а на 24-та заради обясненията са ми взели някакви точки
По БЕЛ на преразказа имам 35/35, а на последния въпрос от 1 модул, макар че съм написал и невероятно красиви неща, те считат само дадените отговори, а 2 от тях липсват там + 1 изнасилена грешка на първите въпроси.
Спокойно, нямам нужда да се доказвам пред шайка бъдещи бандитчета, затова и спрях, но вие явно сте мазохисти и искате отново да повдигам темата
Последно редактирано от dimitar., : 06-18-2013 на 20:16