- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Е , какво , да не кажеш ,че нивото на учене е същото като в едно СОУ , хвани си стой в Димитровград и недей излизай от там,ама никога недей излизай ..Стой си в твоето ПМГ и се чувствай бог там...
Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо.
Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее истински можещите от тези, напомпани изкуствено със знания, които по неведоми пътища в 8 -9 клас се изпаряват. И когато Димитърчо или друг като него изкара с лекота 100 точки или резултат около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.
И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.
Още веднъж - извинете ме за нахълтването. Успех в класирането на всички!![]()
Последно редактирано от irrationalDecision : 06-18-2013 на 21:17
Не е така, защото:
4-те пълни шестици, за които си прочел/а в сайта на пмг, са от ДЗИ-то
Относно шестиците по математика - да, пълните (100 точки) са само две, но имайте предвид, че 7 клас сме една паралелка.
И пак ви казвам - ЗА БОГА, ХОРА, аз НЕ СЕ самоизтъквам с оценките си от изпитите, а с коренно различни неща (доста по-големи), но ето го пак българина - вижда, че някой се гордее със себе си, че се хвали --> започват нападки. Не спряхте да се връщате на тази тема с изпитите, eй)
Последно редактирано от dimitar., : 06-18-2013 на 21:18
Aбе ей,момченца,вие се карате повече и от коврите бе.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Как си с четенето с разбиране? Нали това измерва прословутата PISA? Четирите шестици, за които написах, са резултат на 4 деца по математика в съвсем обикновено ОУ ( до 7 клас) , в което засилени занимания по математика няма. А ти намесваш резултати на ПМГ Димитровград на ДЗИ, за които не съм отворила и дума.
Нека си го потвърждават, написаното като отговор от теб показва недвусмислено друго. И за разлика от теб не се изтъквам с нищо. Форумното изтъкване, ако още не си разбрал, не носи никакви бонуси. Ако пък е и прекомерно, носи само негативи.
Просто ме дразни, когато започвате да оборвате всеки, който се покаже като можещ и знаещ (и да, подкрепил съм се с аргументи). Кво ви интересува какво казвам за СЕБЕ СИ в крайна сметка? Нали съм от провинцията, така де, май според много хора тук даже няма училища![]()
Не че нещо, но когато са те поканили на 5-тото най-елитно състезание в света по математика, определено можеш да кажеш, че можеш.
П.С: Аз и Димитър ще участваме в това състезание (казва се IMC) от 30-ти юни до 05 юли в Бургас.Справка: http://bimc2013.org/bg/home.html
Не само ти и Димитър ще участвате в него и не мисля, че... как да се изразя... не мисля, че на някой му пука!...
И айде малко спрете да спамите. Иии dimitar., може аз да не съм никаква да те гоня от темата, но и ти не си никакъв, че да я пълниш със спам!!![]()
Развалихте ни хубавата тема!Ся не ми казвайте, че съм завиждала, не ми дръжте сметка за това дали съм груба или не! Нямаше да съм груба преди 10 страници, но сега вече ми писна.
![]()
Как се развиват нещата в темата: 3-4 поста по темата и някой ОТНОВО споменава нещо и възражда спора. Когато най-накрая той бива прекъснат и се заговори малко за кандидатстване пак се появява някой, който решава, че на всички ни пука за мнението му.
Айде млъкнете най-накрая и спрете да се занимавате с това кой какъв е и какъв не е. И тая тема не е място да се хвалите за това или онова, защото съм сигурна, че всеки един от пишещите тук има с какво да се похвали, но тактично си го премълчава. А колкото за БАЛ-а - да не е особен показател. Иии dimitar., спести си коментара, че не с това се хвалиш, защото НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.
П.П. По-добре си спестете жалките постове, в който ще ми обяснявате защо не съм права. ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ОФТОПИК МНЕНИЕ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ И ГЛУПОСТИ, КАТО ТОВА, ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕЕЛА, ЗАВИЖДАЛА ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!!![]()
Не ме карай да се ровя в предишни страници ,в който споменаваш ,че твоя Димитровград може да се сравнява с София , bitch please
П.С. Сега ти видях БАЛ-а , имаш по-малко от мен , Hail the king