Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо.
Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее истински можещите от тези, напомпани изкуствено със знания, които по неведоми пътища в 8 -9 клас се изпаряват. И когато Димитърчо или друг като него изкара с лекота 100 точки или резултат около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.
И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.
Още веднъж - извинете ме за нахълтването. Успех в класирането на всички!
Последно редактирано от irrationalDecision : 06-18-2013 на 21:17