.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Post Болка по време на секс след 5-тия месец ?!

Здравейте ,
    проблема ми е следния : с приятеля ми го направихме преди около 5 месеца някъде и все още ме боли докато го правим .. Аз съм на 17 а, той на 16 и бях девствена ,когато го направихме .. Пробвахме всичко до сега . Под всичко имам предвит ( лубрикант , без/със презерватив , да се отпусна , да пийна нещо преди това , да ме предразположи ) и пак си ме боли ..
    Бихте ли могли да ми дадете някакви съвети или от какво може да е ?

Мерси предварително !

Достатъчно ли си възбудена докато правите секс?
    Възможно е когато свършваш и когато се стесняваш и той ако продължава да те боли.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Може да му е голям или ти да си прекалено тясна?

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Достатъчно ли си възбудена докато правите секс?
    Възможно е когато свършваш и когато се стесняваш и той ако продължава да те боли.
    Ми предполагам , че съм , искам го .. Но като започне да прониква ме боли и отминава всичко .. а аз не свършвам , защото не изпитвам никакво удоволствие .. Усещам едно триене и някак си сухо влизане ( може би е смешен израз , но така няй-лесно мога да го опиша )

Той не те е възбудил както трябва.Кажи му да те лиже докато изпиташ клиторен оргазъм.След това колкото и гнусно да звучи с плюнки малко да ти "смаже" входа,ама по-обилно.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да не би да не си готова все още за секс? Физически е напълно възможно, а психически? Някакви притеснения , относно секса? Постоянно да си повтаряш, че ще боли или нещо от сорта? Възможно ли е да не си отпусната максимално, да не си възбудена достатъчно или той да си действа грубо, принципно?

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Да не би да не си готова все още за секс? Физически е напълно възможно, а психически? Някакви притеснения , относно секса? Постоянно да си повтаряш, че ще боли или нещо от сорта? Възможно ли е да не си отпусната максимално, да не си възбудена достатъчно или той да си действа грубо, принципно?
    Ами може би от първия път съм останала с тази мисъл , че ще ме боли ( защото тогава беше направо ужасно ) , но всеки път си повтарям , че няма да ме боли и т.н , но не става .. Гледам се отпусна максимално , но като ме заболи се стягам и не мога да се отпусна пак .. Не е груб , но явно не прави достатъчно , пък и да ме възбуди пак максимално ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мацка, знам от опит колко е трудно да се отпуснеш след като 1 път те е заболяло, но не го ли направиш, болката ще е още по силна. Като те заболи му кажи да спре, но не и да го вади, поеми си дъх и се отпусни, просто се опитай да игнорираш мислите за болката, когато се почувстваш отпусната кажи му да продължи, или по-добре сама го притисни към себе си. Може пак да има болка, но със сигурност ще е по малка, а и до 2-3 мин, при бавни движения от негова страна, би трябвало да отмине и да остане само удоволствието. Успех
    Последно редактирано от DragonLady : 07-09-2012 на 18:29

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Мацка, знам от опит колко е трудно да се отпуснеш след като 1 път те е заболяло, но не го ли направиш, болката ще е още по силна. Като те заболи му кажи да спре, но не и да го вади, поеми си дъх и се отпусни, просто се опитай да игнорираш мислите за болката, когато се почувстваш отпусната кажи му да продължи, или по-добре сама го притисни към себе си. Може пак да има болка, но със сигурност ще е по малка, а и до 2-3 мин, при бавни движения от негова страна, би трябвало да отмине и да остане само удоволствието. Успех

Благодаря за съвета . Ще опитаме при първа възможност А според теб нормално ли е да ме боли вече 5ти месец ? :s

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от endorfina Виж мнението
    Благодаря за съвета . Ще опитаме при първа възможност А според теб нормално ли е да ме боли вече 5ти месец ? :s
    Не мисля, че е нормално, но ако ти си тясна, а на него му е дебел е разбираемо защо се получава така.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, и аз не съм девствена. Направихме го с бившия, после скъсахме и до преди няколко дни имах някаква 9 месечна пауза, без никакъв секс. Със сегашния ми приятел ме боли, и то особено в началото при проникването. Но после болката отминава. При теб така ли е или болката присъства през целия сексуален акт?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ох, и аз не съм девствена. Направихме го с бившия, после скъсахме и до преди няколко дни имах някаква 9 месечна пауза, без никакъв секс. Със сегашния ми приятел ме боли, и то особено в началото при проникването. Но после болката отминава. При теб така ли е или болката присъства през целия сексуален акт?
    През целия акт .. Гадно усещане,тъпа болка,неприятно чувство .. Определението " има нещо вътре в мен " е точното определение .. А дали е от позата и има ли някаква , в която няма да е така болезнено ?

Мега фен Аватара на draid
    Мале, а аз помислих, че си бременна в 5-тия месец

Отпусни се и ще се получи.

Град
    Варна
    През целия акт .. Гадно усещане,тъпа болка,неприятно чувство .. Определението " има нещо вътре в мен " е точното определение .. А дали е от позата и има ли някаква , в която няма да е така болезнено ?
    Пробвайте пози при които проникването не е дълбоко. Не мога в момента да се сетя някоя да ти предложа, но поразгледай в нета сигурно има

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Пробвайте пози при които проникването не е дълбоко. Не мога в момента да се сетя някоя да ти предложа, но поразгледай в нета сигурно има
    Хммм .. търсих в нета , но уви не намирам .. Иначе сега като се замисля тези , които практикуваме са с по-дълбоко проникване ( най-често той върху мен и съответно обратното ) Пробвахме още 2,3 но и те не дават резултат ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    През целия акт ..
    Наистина неприятно. Ако беше само при първите няколко прониквания, нормално е, но през цялото време да те боли си е кошмар.
    Колко често го правите?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Наистина неприятно. Ако беше само при първите няколко прониквания, нормално е, но през цялото време да те боли си е кошмар.
    Колко често го правите?
    Амиии всеки път като спя у тях или той в нас ( на седмица по веднъж , но го правим по 2 пъти като сме заедно .. демек общо 2ти за седмица ) И да кошмар е стискам зъби и се мъча ама какво да се прави..

ами зависи ако си тясна а на него му е голям спокойно нормално е но ако не е така, незнам , колко см му е гооре долу ?

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от th3dude Виж мнението
    ами зависи ако си тясна а на него му е голям спокойно нормално е но ако не е така, незнам , колко см му е гооре долу ?
    Кво значение има колко му е голям ? Аз като правих секс за 1ви път, на момчето му беше 20см и ме болеше само първите мах 10 пъти. Това да те боли след 5 месеца секс , някак си не ми се вижда нормално.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    направи консултация с генеколог.

Ами не знам колко см му е ( някъде нормалното ми се струва , но някак си по-дебел е ) Иначе за гинеколога не исках да се стига до там , но щом се налага ще отида

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    както решиш,ама тези 5 месеца ме притесняват..

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    както решиш,ама тези 5 месеца ме притесняват..
    Не само теб ..

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    5 месеца си е доста време..но най-вероятно е защото сти си ппо-тясна а той по-надарен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си