- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка по време на секс след 5-тия месец ?!
Здравейте ,
проблема ми е следния : с приятеля ми го направихме преди около 5 месеца някъде и все още ме боли докато го правим .. Аз съм на 17 а, той на 16 и бях девствена ,когато го направихме .. Пробвахме всичко до сега . Под всичко имам предвит ( лубрикант , без/със презерватив , да се отпусна , да пийна нещо преди това , да ме предразположи ) и пак си ме боли ..
Бихте ли могли да ми дадете някакви съвети или от какво може да е ?
Мерси предварително !
Достатъчно ли си възбудена докато правите секс?
Възможно е когато свършваш и когато се стесняваш и той ако продължава да те боли.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Той не те е възбудил както трябва.Кажи му да те лиже докато изпиташ клиторен оргазъм.След това колкото и гнусно да звучи с плюнки малко да ти "смаже" входа,ама по-обилно.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да не би да не си готова все още за секс? Физически е напълно възможно, а психически? Някакви притеснения , относно секса? Постоянно да си повтаряш, че ще боли или нещо от сорта? Възможно ли е да не си отпусната максимално, да не си възбудена достатъчно или той да си действа грубо, принципно?
Ами може би от първия път съм останала с тази мисъл , че ще ме боли ( защото тогава беше направо ужасно ) , но всеки път си повтарям , че няма да ме боли и т.н , но не става .. Гледам се отпусна максимално , но като ме заболи се стягам и не мога да се отпусна пак .. Не е груб , но явно не прави достатъчно , пък и да ме възбуди пак максимално ..
Мацка, знам от опит колко е трудно да се отпуснеш след като 1 път те е заболяло, но не го ли направиш, болката ще е още по силна. Като те заболи му кажи да спре, но не и да го вади, поеми си дъх и се отпусни, просто се опитай да игнорираш мислите за болката, когато се почувстваш отпусната кажи му да продължи, или по-добре сама го притисни към себе си. Може пак да има болка, но със сигурност ще е по малка, а и до 2-3 мин, при бавни движения от негова страна, би трябвало да отмине и да остане само удоволствието. Успех![]()
Последно редактирано от DragonLady : 07-09-2012 на 18:29
Ох, и аз не съм девствена. Направихме го с бившия, после скъсахме и до преди няколко дни имах някаква 9 месечна пауза, без никакъв секс. Със сегашния ми приятел ме боли, и то особено в началото при проникването. Но после болката отминава. При теб така ли е или болката присъства през целия сексуален акт?
Мале, а аз помислих, че си бременна в 5-тия месец
Отпусни се и ще се получи.
ами зависи ако си тясна а на него му е голям спокойно нормално е но ако не е така, незнам, колко см му е гооре долу ?
Ами не знам колко см му е ( някъде нормалното ми се струва , но някак си по-дебел е ) Иначе за гинеколога не исках да се стига до там , но щом се налага ще отида![]()
както решиш,ама тези 5 месеца ме притесняват..
5 месеца си е доста време..но най-вероятно е защото сти си ппо-тясна а той по-надарен...