.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен

Кой е по-виновен ?

Отседнала съм при брат си. С едно средство за правене на чай/кафе и т.н. стана малка случка. :Д Даже не знам как се казва, ама там се варят въпросните течности. Та, сложих си аз даси стопля мляко, а то става много бързо, спрях го, изпих една чаша и остатъка оставих там. След това е дошла жената на брат ми, не е знаела явно, че съм правила мляко,пуснала го и дъното загоря. Сега, идеята е следната - от една страна май е мой пропуск,че не казах,че съм правила мляко, но от друга - всеки поглжда, когато пуска дадена машина какво има в нея в момента. Сега мен ме карат да го стържа, за да махна изгорялото. Мисля, че всъщност и двете носим почти еднаква вина. Те двамата твърдят, че мляко в подобен уред не се слага, но аз не съм го чувала. Ами който има мнение, да пише. П.С. аз вече го изтъргах, ама въпроса е принципен....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма виновни в случая, всичко е свършило. Иначе , наистина - да. В такива уреди аз също не съм чула да се слага мляко. Така, че в случая излизаш ти виновната, ама все тая. Направи това, което са ти казали и това е. Недей прави от мухата слон.

По принцип се слага в алпака

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Първото което според мен има значение - Въпреки че ти е брат, ти си там като гостенка. Така че недей да се заяждаш (не е точната дума, но...) Макар че, според мен, тя е виновна... Мен са ме учили така, като вземаш нещо, първо гледай.
    Разбирам те, че въпросът е принципен, но недей да правиш от мухата слон, както каза Amore-Mio*.
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на fenasf
    Ей от такива неща се разделят семейства...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на draid
    Това е термо кана и служи за подгряване на вода и нищо друго. Мляко и без друго лесно се загаря без двойно дъно, какво остава в тая кана. То все едно да си го изсипала на котлона.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Единствения виновник си ти. Отиваш на гости и оставяш мръсни неща без да ги почистиш, после ти се иска да обвиняваш друг за твоите грешки. Тя си е в нейната къща и предполагам не е дори предполагала, че някой може да го направи това. Пък и дори да приемем, че е е трябвало да погледне, това не те оневинява.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    И аз да бях, нямаше да погледна,понеже тези кани са Само за вода.Редно е след като си я използвал/а за друго ,да почистиш след себе си и да не мрънкаш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Съгласна.
    Ти си виновна.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ами, май ти си виновната
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Е, аре стига и вие де, всеки прави грешки. Не е станало кой знае кво.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Ма, госпожо, ма той ма удари първи!

Кво значение има? Мляко се не сипва там, нито се пуска каната, без да се гледа какво и КОЛКО има в нея. Най-малкото трябва да погледне дали има минималното количество вода, за да я пусне.

Изчисти я там и се не заяждайте. Не си знаела и толкова, кво се впрягате. Брат ти, па жена му, на колко години сте..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си