- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с връзките и гаджетата...:(
Бих казал, че те изкарва чистокръвна курвичка. Ей тая логика не схванах "И вие сте били на 12 и сте си играли на игри, ама като са ви обиждали ви е ставало неприятно, нали.. ", а после каза, че сега е рядкост да се види 12 годишен да играе игрички. Епа не е така.. Може приятелките ти и приятелите ти на по 12 да са "малцинството", които в сег. вр. се занимават с батковци и т.н.![]()
Под "Никой не бара", може би е имала в предвид, че никой не я зарибява може би ?
Да,обиждаха ме,че съм много висока спрямо приятелите си,ама не съм им се връзвала особено.Първите два-три пъти ти стане гадно,поплачеш си на спокойствие и след това ти минава и не им обръщаш внимание...
По-добре да търпя такива обиди,отколкото да оставям у хората впечатление на малолетна курвичка,нали?![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Извинявай, но не искам точно теб да впечатлявам,аз каква съм. Точните хора го знаят и тях не ги интересува, как съм се изразила в онзи момент, който се опитах да опиша.
Oh my...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Дано да си трол!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Че съм курва ? Или че съм бебе ? Или че съм пикла, кифла ? Или съм трол ?!
А ти си пернишки заек.....
Първоначално написано от Say It Right
"Че съм курва ?" - Ако продължаваш така,ще бъдеш,и то от най-пропадналите...
"Или че съм бебе ?" - В известен смисъл.За гаджета си бебе,а за сериозна връзка,каквато искаш на тези години,...ОЩЕ ПОВЕЧЕ
"Или че съм пикла, кифла ?" - Пикла само ако ползваш още памперсиКифла... Да,ама сурова и неподготвена
"Или съм трол ?!" - Не,не си трол,ама като прочете човек ПЪРВОНАЧАЛНО написаното,и му се иска да беше![]()