.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Проблем с връзките и гаджетата...:(

Момиче съм. ИмаХ си гадже на 17 години и всичко си вървеше добре до като не ми омръзна, до скуча и въобще не бях заинтересована повече. Напълно безразличие...Скъсах го, дадох му ясно да разбере, че щом АЗ късам с някого 2 път няма да има. Работата е там че всички са много скучни и тръпката е мимолетна. Искам нещо интересно, но все пак сериозно. На 12 съм, иначе. Не съм кой знае кво.. Батковците ме гледат и ми се усмихват, аз също на тях и така...всички гледат, никой не бара ...:ДД

OMG . Да живее педофилията

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Всички й са скучни на 12 годишната. Нещо сериозно търсела.

Дечко, излез от филма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не ти искам курвенските коментарчета. Ей там на пътя спокойно можеш да си хванеш някоя...

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Дечко, излез от филма.
    (щрак) СЕГА!

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Бро,аз съм на 13 и вместо да мисля за гаджета,все още играя навън с приятели..
    There's something really wrong with me! (rofl)
    Има ти нещо...вече трябва да си минала 5-6 момчета. Осъзнай се !

Добър сценарист ще излезе от теб

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Чорло, я се стягай...
    И изобщо нз кой 17-годишен ще тръгне с неква на 12.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от iliqn4e12 Виж мнението
    Не ти искам курвенските коментарчета. Ей там на пътя спокойно можеш да си хванеш някоя...
    О, да не би детето да се засегна?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

От теб точно няма да се засегна..:дд

Ми някой...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    First world problems.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Момиче, порасни просто! Няма как връзките ти да не са скучни и мимолетни, когато ти самата не знаеш какво искаш и я няма тръпката, защото просто ги въртиш. Само така, защото и другите така правят. Ха - ха! Поспри се малко. Ще излезе човек, който наистина ще харесваш и ще усетиш тръпката, и връзката ти ще е насочена в много добра посока. Просто сега ти е раничко.

Мерси много, един що-годе нормален отговор..

От какво се боиш ?

Не ме е страх от връзка или нещо такова. Просто в началото е интересно, забавно дори, но после става малко тъпо, после много тъпо и накрая съм сама..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Момиче,сега съм на 19,ама като бях на твоите годинки си играех навън с приятели на монополи,криеница,гоненка, народна топка и други.Изобщо не съм мислила за гаджета,че чак и да ми омръзнат и да се оплаквам,че не ме барат...Направо се ужасявам накъде върви светът...

ПС:Горните потребители не ти дават,цитирам,"курвенски коментарчета",а ти казват самата истина в очите.И ако си търсят някоя на пътя,пази боже,да не е БОКЛУК като теб...ама като се замисля,то там само такива се намират Ако имаше грам мозък в главата,щеше да помислиш над поведението си,а не да нареждаш хората,които ти дават съвети за добро...То като липсва възпитанието от страна на родителите,така става... :Х
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Съжалявам ама не направих тази тема, за да ми казват каква съм и каква - не. Исках просто някой съвет, а не да ме обиждат. Освен това аз поне не познавам други момичета и момчета, като мен който да играят игри.

Отрежи си мозъка, за да не върви към по-зле

Вижте сега не съм някаква паднала от Марс. Искам нормални отговори, а не заяждане или подигравки. И вие сте били на 12 и сте си играли на игри, ама като са ви обиждали ви е ставало неприятно, нали..

Град
    Пловдив
    И вие сте били на 12 и сте си играли на игри, ама като са ви обиждали ви е ставало неприятно, нали..
    Да,обиждаха ме,че съм много висока спрямо приятелите си,ама не съм им се връзвала особено.Първите два-три пъти ти стане гадно,поплачеш си на спокойствие и след това ти минава и не им обръщаш внимание...
    По-добре да търпя такива обиди,отколкото да оставям у хората впечатление на малолетна курвичка,нали?

Извинявай, но не искам точно теб да впечатлявам,аз каква съм. Точните хора го знаят и тях не ги интересува, как съм се изразила в онзи момент, който се опитах да опиша.

Град
    Пловдив
    Извинявай, но не искам точно теб да впечатлявам,аз каква съм. Точните хора го знаят и тях не ги интересува, как съм се изразила в онзи момент, който се опитах да опиша.
    Ами щом те го знаят,тогава защо искаш съвет от нас?Изразяваш се по начин,който създава съвсем различна представа у хората за теб,а после се сърдиш на ответната реакция...Щом точните хора знаят много по-добре от нас каква си,искай мнение от тях,не от тук...

Вече съжалих,че написах темата.

Личи си, че не си учила, кога се слага 'й' и кога 'и'..
    Ии да ти кажа, че на мен не ми са се подигравали, че съм играл игри.. WHAT A LOGIC >> ?! :LOL:
    BTW познаваш ли момчета и момичета, които да си играят ? Щото те вече са рядкост
    Щом искаш съвет, ще си търпиш коментарите за това,което си.
    И това не са "курвенски коментарчета", а намеквания, че си много малка за такива неща. Имаш още хляб да ядеш. Пък и кой недорасъл ще тръгне с теб, че да не му пускаш и да въртиш такива номера ? Или му пускаш, или той е бахти шитнята :}
    Вземи се стегни малко, курвенските годинки ще дойдат, ще им се наслаждаваш колкото си искаш

Град
    Пловдив
    Ако не се замислиш над бъдещето си и не промениш нагласите си да имаш гадже "просто защото е модерно","боклук" ще е не обида,а самата истина за теб...Още си малка за гаджета,срамно е да се оплакваш,че батковците само гледали,а не барали.Ти какво искаш-да се чукаш като мангалките от 12-годишна и като станеш на 18+ да не си знаеш бройката?Гледай си приятелите,разходките и учебниците,а момчетата ги остави за след 2-3 годинки,когато повече ще знаеш какво искаш и какво търсиш,а няма да се хвърляш на всеки срещнат,за да си модерна и да се издигаш в очите на другите,защото си имаш гадже еднодневка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си