- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опастнос
Здравейте, аз съм момче от София. Та с гаджето ми решихме да правим секс, готови сме и 2мата. Ии пруцедурата проварвя така: съблякохме се ,ала-бала ,ама нямаше презервативи . И някак не вървеше да прекъснем всичко и да ходим до аптеката за гуми. Но всъшност нищо не правихме, само и вкарах пръст и предполагам я отворих, защото я болеше. Но не съм сигурен,ма след като я заболя не сме се занимавали с тва а с друго:И след това седяхме в няква странна поза иии тя ми наби една чикия и аз свърших на клитора и .. Ии спермата се стече надолу .. И не знам паникьсах се и бях чел, че ако сложиш един Аспирин и той за 24 часа ще убие спермата с киселината си . Та сложихме 1 хапче там където беше потекла спермата и тя лежеше така около час но трябваше да се прибира .. Не знам дали у тях е сложила нов Аспирин ама ако не е, дали има шанс първия да не е убил сперматозоидите???
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ![]()
Първо : ти и приятелката ти сте маса тъпи!
Второ :Нищо ви няма,освен че сте тъпи!
Трето: Не правете секс,рискувате да си родите орки!
ОПАСНОСТ СЕ ПИШЕ!
Последно редактирано от granger : 07-10-2012 на 10:43
maDamn
Благодаря много ама просто спермата се стече долу, не знам как да го опиша но доста се стреснах
ЧОВЕКО, ТИ СИ ЗА КОМИЦИТЕ![]()
![]()
айде по сериозно : ХАХАХАХАХХА @granger ме уби
"Първо : ти и приятелката ти сте маса тъпи!
Второ :Нищо ви няма,освен че сте тъпи!"
![]()
![]()
По гърлото й ако се стече сперма няма ли да се стреснеш ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И що съм тъп щото съм притеснен за приятелката ми,нали поне предприех мерки дори и наистин да е нямало смисъл кой знае??! Поне няма да я оставя да си забременее на воля !!?
Не тъпако, поне да беше отишъл до аптеката и да си направиш кефа като хората![]()
Тъп си защото нямаш грам сексуална култура, а си тръгнал да правиш секс. Тъп си защото си неграмотен. Тъп си защото не си взимаш поука от тъпата ситуация, в която те е вкарала тъпотията ти.
Сега, вместо да се чудиш на кой къде с какво да бъркаш, седни и се ограмоти малко преди наистина да си направил някоя беля.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и защо да нямам ????? Откъде ме познаваш че да кажеш тва . Знам достатачно че да съм готов
Тъп си, заради тъпия си въпрос "и защо да нямам".. Като знаеш защо идваш в този сайт и задаваш такива тъпи въпроси, неща, които трябва да се знаят от елементарна сексуална култура![]()
Знаеш че пишлето влиза в путето и после се ражда детето .. Аман !
То аспирина изобщо не убива сперматозоиди, нито пък действа против бременност. Образовайте се. Ако имаше наистина такъв ефект от аспирина, щяха ли много момичета да дават доста пари за противозачатъчни, като могат за една смешна цена да си вземат аспирин. И , по дяволите, образовайте се преди да правите секс. Няма опасност от забременяване принципно. Няма нищо общо с аспирина, а с друго.
Ами занапред защо направо не и пъхаш аспирин или два преди да почнете да правите секс![]()
![]()
![]()
Цитирам от една песен :
Бременно момиче, как ухаеш на аборд.
...
...
...
От както си се родил, все бай Ганьо си бил - пълен дебил.
Знам мн неща квото искате ме питаите ! Кво да и дам Ескапел ли като дори не бях сигурен дали е станал гафа тфа с аспирина съм чувал че е ефективно
Ти ако чуеш, че ако си намажеш пишката с лайна ще порасне, ще го направиш ли ??
Вземи се стегни малко.. Преди да пускаш тема прочети всички теми, които са пуснати за секса, ако нещо не ти е ясно, питай![]()
....на такива пичуви трябва да им се забрани със закон да се размножават....
Още не мога да повярвам, че стабилен процент от населението ни се състои от подобни индивиди...