- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Koй от двата
Nokia C3 или Nokia Asha 302?!
И кви забележки има тая s40 серия?
И недейте мрънка за андроид, не искам да си усложнявам живота с него.. Телефона ми трябва, колкото да говоря,пращам смси, влизам в скайп и и-нет, да правя снимки и да слушам музика...
Някое др. приложение би ми било в плюс.
А всъщност при тая серия могат ли да се теглят и ползват приложения от ови?
Nokia Asha 302 май е подобрена версия на Nokia C3. Щом не ти трябва Андроид, взимай втория .
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
a за кво трябва да ми трябва андроид?интересно ми е просто
Има адски много приложения а и не е нужно да си хакер-просто влизаш в GooglePlay и си теглиш квото ти трябва. GPS навигация, антирадар, скайп, фейсбук и т.н.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Аз попринцип и-нет ще ползвам единствено, чрез wi-fi..
оооф,ще се побъркам и се чудя на кой кожодер, за кой боклук, да си дам парите..аман
Използвала съм и двата телефона, ашата издържа много повече, по-бърз, въобще като цяло съм по-доволна от него.
Обаче, ако ти е за куертито най-добрия избор е nokia C6. От всички куерти, които съм ползвала тоя е бил най-добър.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Андроид телефоните са с QWERTY клавиетура![]()
от двата, аз лично бих избрал це тройката. НЕ за друго, просто е по - стабилен като телефон. Ашата за мен е повече играчка, аз не си падам много по такива работи.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
дали ще е тъчскрийн или с клавиатура, винаги е куерти, ако е андроид, хихихи![]()
кажи ми един, дето не е![]()
Абе недейте да спорите ами ми казвайте кво да купувам.
Майката си ебало, трябват ми и пари за морето и 3-ти ден карам с една тесла, чиято батерия държи 30минути..
Не искам да се занимавам с Мтел,ГЛобул и Виваком, не искам да ме обвързват с никви договори и абонаменти повече.. В Техномаркет и Технополис, цените са адски надути..
Данчо, някъв магазин в Търново за телефони, сеш ли се?
аз ти казах аз лично какво предпочитам. Най - добре ще се ориентираш ако се хванеш и отидеш в магазина, видиш кое ти харесва повече и така си избереш. Ашата е по - шарена, це 3 е по - стабилен![]()
Бааа все тая..Аз шото все квото ме грабне си вземам и за тва и стария ми телефон и лаптопа ми са бом бок.
На тая Аша скайп ще тръгне ли .. през wi fi ?Четох,че много хора имат проблем с 40 серията, защото няма скайп за нея и wi fi-то сбозва яко понякога.
И без това вече си решила, няма кво да се говори.
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
от последно изброените, първият Самсунг е най - добър, другият, пак Самсунг, също е добър. Фен съм им просто, но си заслужават![]()
Не съм решила нищо аз..
От единия край на другия съм. Можех преди половин година да си взема Галакси мини за 180лв. ама не ми трябваше тогава..сега много ме е яд.
Пфф
ако пък искаш, седи си засега с твоя телефон, изчакай някой и друг месец, събери пари и си вземи Галакси S3 - татко така направи, накрая го взе за 800 лева с абонамент, ама след няколко месеца ще е, да кажем, 4 - 500![]()
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2477
http://get.bg/product_info.php?products_id=73959
Заповядай. Това е телефона, който ще вземеш.
Евтин, бърз за парите си, с андроид, с достатъчно памет, с приемлива камера. Друго не ти препоръчвам - това е най-доброто от ниския ценови клас.
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Човека говориш глупости, С2 след като е на пазара година, цената му нов е към 700-800лв. А е излязъл следващия модел.
За С3 горе долу догодина по това време я е паднал на тази цена-я не, защото търсенето е по-голямо и от на С2.
А и къде са 200 къде са 800 лв
Някой самсунг нисък клас ще й свърши работа според мене![]()