.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: TAE BO

TAE BO

Здравейте!Гледах,но не намерих такава тема извинете ме ако вече съществуваа.Занимавам се с тае бо от около 4 месеца,но с много дубки,тоест не съм направила почти нищо.Вмомента го тренирам вкъщи.Искам да попитам ако някой има по-голям опит да сподели добър ли е ефекта.А и искам да попитам нужно ли е да спазвам някаква диета,при положение,че тичам сутрин и правя тае бо в домашни условия,за да смъкна 1, 2 килограма.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    дуПка. Нищо няма да направиш с тае бо. Това е, за мен, тип блондински спорт, колкото да се каже, че правиш нещо. Повече файда би имала от аеробика, а ако искаш, бойни изкуства - бол. Диети ако ще спазваш, много внимавай какво правиш, да не си докараш нещо, дето няма оправяне после. Яж балансирано, разнообразно, често, но по малко. Тренирай нещо по - читаво и ще имаш много повече файда от това, което правиш
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Chacho
    И за мен тае бо е половинчата работа. Най-малкото повечето трениращи не знаят как се изпълняват упражненията и не се научават да дават всичко от себе си. Диетата ще ти помогне много, но трябва да си намериш качествена, не от онези, които ще ти подшушнат приятелките/майките/бабите/списанията. Нещо наподобяващо РБД или НВД ще ти помогне.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Пробвах и не съжалявам. Честно казано изобщо не ми изглежда като блондински спорт,защото натоварването е голямо.Тренирам вече от месец и бих казала че съм много доволна.Изразходваш огромно количество енергия и гориш до 800калории на час.Като се съчетае и с тичане всеки ден дава голям резултат.Но трябва да извършваме упражненията правилно.

Мега фен
    800 калории за 24 часа може

първо кажи на колко си години,килограми,за да може да те посъветваме правилно

Ами на 14 години съм и тежа 50кг.Висока съм 1,60.

Мега фен Аватара на Chacho
    Силно ти препоръчвам да проучиш точно как се изпълняват ударите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Aми да,за да е наистина ефикасно трябва да изпълняваш движенията правилно.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всяко кардио гори калории, а ТАЕ БО е точно това. Важно е колко интензивна ти е тренировката. Ходил съм в зала при една от известните инструкторки и след час тренировка, после се довличаш до залата с пълзене. Аз свалих килограми, но не мога да кажа, че беше само от спорта. Промених малко и начина си на живот. Сега отдавна вече не ходя. Кардио тренировката ми е на педали в парка. 20-40км на ден с колелото.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз също тренирам Tae Bo нз от кога...според мен има ефект,но наистина трябва да знаеш как да изпълняваш движенията правилно!

Абсолютно съгласна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си