- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ето я и моята лична тема :)
Между другото, хороскопите ще вземат да се окажат верни, поне в някои отношения. Снощи ми четоха един личен, по рожденна дата, и доста работи излезнаха както са си. Е, не съм суперзвезда, за какъвто ме изкарват там, ама пак, не е толкова грешно, колкото си мислех![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не харчи 12ка градско. Поне не и нащУ.
Ей ся питах нашия 10ка градско
8-9 извън.
Абе бива, въпреки че аз бих си светнала един голфец - 4ка. Примерно,ноо един приятел сега си докара нов пасат от Англия за 600 паунда...и то с ляв волан.Направо избухнах
Забравих - на полски знам няколко псувни и още там някви думички.![]()
maDamn
с десен волан искаш да кажеше, 10ка пак не е малко. Фокусът, за който ти говоря, харчи 6 на градско.
Между другото, знаете ли как е на унгарски банкомат? - Серекеш
По - новите голфове не ми харесват, защото им убиха чара - преди бяха малка, здрава кола, сега са пак малка, ама пълна с пластмасарии и ненужна за този клас електроника. Карал съм и магарешка каручка![]()
![]()
Не с ляв искам да кажа. Принципно ги карам с десен,но тая за 600 паунда и е с нормален!
Абе не е малко,ама тва чудо лети...или по-скоро баща ми се въобразява яко на Шумахер,нооо нищо.
Искам кола,ако ще и няква убитичка да е,ама да има да се такъркам.
maDamn
По - интересно ми е защо народът изпростя толкова. Возя се онзи ден в градския транспорт и гледам едно момиченце, така, хубаво облеченко, седнало, навело се и си рови много усърдно в носа. После извади една хубава гагараа, направи я на топче и я лепна под седалката. Две трети от подрастващите не могат да си напишат името правилно. Накъде вървим се чудя и отговорът не ми харесва. Надявам се един ден нещата да се оправят![]()
малко руска класика![]()
хихихи, на 19, просто се въодушевих от разговора за руския и се сетих на времето какво пускаха на грамофона на село![]()
Чудя се какво да ям, има пържолки, ама ми е много жега![]()
а теорията на смесването на цветовете работи и в най - простите неща от бита. След последното ми посещение в завадението на неизвестния архитект, водата от синя стана зелена. Колко интересно. Чудя се по - скоро химия или физика ще да е![]()
ядох 1 салата и пия кола. В тая жега не ми се яде нищо.
Иначе колите нямам намерение да ги трошаАма някой голфец 3,4 е доволно. И на някое Поло ще се радвам,ама да видим.
maDamn
и тия стават![]()
Щом си на руско , е тва е страхотна група, със страхотни песни.
maDamn
хубаво е, да![]()
На ви руско:
Калинкааааа калинкааааааааа ма яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
като ягодаааааа в градинкаааааааааааааааааа аа
калинкааааааааааа маааааа яяяяяяяя
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
я малко българско
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
някой случайно дали би имал времето да ми намери в интернет качен учебници по ТОЕ и СЪПРОМАТ, щото търсих, по първото намерих, ама не е много разбрано написан, по второто има само бегли записки, не ми върши работа. Мерси много
п.с ТОЕ = Теоретични Основи на Електротехниката, СЪПРОМАТ = Съпротивление на Материалите
Мерси![]()
намерих един учибник по ТОЕ, ама по съпромат нищо не намирам. Все пак, ако още някой има нужда: http://www.scribd.com/doc/46334096/%...%D0%BA%D0%B0-1![]()
инсталирах си Dreamweaver CS5.5 - същото е като CS5, CS4 и CS3, на пръв поглед поне, малко е барнат интерфейсът. Готиното е, че е по - бърз и поддържа най - новия HTML. Сега си търся свестен компилатор за C++, щото версията на VisualStudio 2010 не ще да ми компилира, не знам защо. Дава всеки път грешка на билд - а. Преди малко аках.![]()
отивам да си дочета "Престъпление и наказание", бях планувал да я приключа още преди 3 - 4 дни, ама не четох, сега са ми останали още 100тина страници, до 2 часа съм я прочел![]()
а как ще се случи това - първо ще ида да акам с книгата, там ще опукам около 10 - 15 страници, после останалите удобно полегнал на дивана![]()
Лягай на земята ,при все е и по-хладно![]()
maDamn