.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Шпагат

Повече от фен Аватара на mimijessi

Шпагат

Здравейте, искам да попитам защо не мога да правя шпагат в изправено положение (смисъл да си вдигна единия крак нагоре)? Мога да го правя на земята !И ако може да ми препоръчате някакви упражнения..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    потърси в кама сутра, сигурен съм, че ще намериш нещо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    потърси в кама сутра, сигурен съм, че ще намериш нещо
    ахахаха попитай някой от форума, който може да прави шпагат в изправено положение ( мисля , че имаше такава тема)

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Малко късно.. та, трябва да разтегнеш още. Не става само с шпагат на земята. Пробвай да качиш единия крак на стол/пейка, другия на земята ии разтягаш колкото можеш повече. Можеш и да задържаш по-няколко минути, както и за кратко време обаче да "пружинираш". ^^

Мега фен Аватара на Chacho
    Опри се в стената с гръб, за да пазиш равновесие. Сгъваш единият крак до тялото и го хващаш с едноименната ръка за петата. Изпъваш крака и го добутваш с ръцете нагоре. Трябва да се опиташ да докосне стената.

Стъпалото на опорния ти крак трябва да сочи настрани, навън от тялото. Така е много по-лесно.

Също може да ти е по-удобно ако хванеш кракът, който ще изпъваш, от вътрешната страна вместо от външната.

Продължавай да тренираш за гъвкавост.

PS: Yo, Rainberry!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

аз мога идеален женски шпагат на земята , във въздуха горе -долу , НО най - много искам да се науча да правя шпагат на стената ето като тази мацка тук ,, file:///C:/Users/Presy/Desktop/Image_1833143_128.jpg ,,,, моля ако някой знае и е запознат с разтяганията за този вид шпагат да помогне ) (ако някой все пак не знае как да отвори файла .. копирайте file:///C:/Users/Presy/Desktop/Image_1833143_128.jpg и го поставете в търсачката ) :Д

хахахаха

Качи го тоя файл в нета, никой няма да ти отвори локалния диск.

За вертикален шпагат трябват здрави мускули, освен огромна гъвкавост. Работи за 180+ градуса шпагат (примерно, кракаката да са ти на таборетки, за да можеш да се огънеш малко повече). Главоколянната поза, щраус, и други, които разтягат задните бедрени мускули помагат за женски шпагат.

Ако имаш ластици, нахлузи си на глезена един и се опитай да си вдигнеш изпънат крака. Все едно риташ с изпънат крак, но бавно.

Можеш и без ластик да си изпънеш крака да кажем на 90 градуса и да задържиш. Ако можеш по-високо, давай по-високо. Можеш и да хванеш с ръка и да го вдигнеш още по-нагоре, после да се стараеш да го закрепиш там.

Последното е да си приплъзваш крака на стената.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на white knight
    Цитирай Първоначално написано от teenagerka98 Виж мнението
    аз мога идеален женски шпагат на земята , във въздуха горе -долу , НО най - много искам да се науча да правя шпагат на стената ето като тази мацка тук ,, file:///C:/Users/Presy/Desktop/Image_1833143_128.jpg ,,,, моля ако някой знае и е запознат с разтяганията за този вид шпагат да помогне ) (ако някой все пак не знае как да отвори файла .. копирайте file:///C:/Users/Presy/Desktop/Image_1833143_128.jpg и го поставете в търсачката ) :Д

Супер фен Аватара на tireheb
    тва мислех, че само в 9гаг мое да се види :О

ми не съм много по компютрите ... ;Д :д за тва незнам как да прикачвам файлове и тем подобни иначе мерси Chacho ))

Не беше смешна самата грешка(е и тя беше смешна но не беше основното) а начина и сигурността, с които обясни какво трябва да се направи ако не знаем(или не стане).

Цитирай Първоначално написано от teenagerka98 Виж мнението
    ми не съм много по компютрите ... ;Д :д за тва незнам как да прикачвам файлове и тем подобни иначе мерси Chacho ))
    http://www.prikachi.com/

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Отговарянето на незададени въпроси не е нужно.

жте те обия

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    жте те обия
    На кой го каза?(пак ли ще ми трябва нов профил?? )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си