- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да убедя нашите ..
ЗдравейтеЩе ви помоля за съвет . Такам .. на 16 съм
Една приятелка си дойде от Варна . Ще си прави рождения ден на нейното село . Покани ме и иска задължително да отида. Проблема е там, че момчето, което ми се води гадже ще е там, а нашите не го харесват никак ! Не съм от тези, които пушат или пият и те го знаят и ми вярват. Единствения проблем е , че ще сме там и той ще е там . Някакви съвети как да си накарам да ме пуснат ? Много искам да отида ..
вашите трябва ли да знаят че той ще е там ? просто ги помоли да те пуснат на рожден ден на приятелка.. ако те питат кой ще е там казваш,че не знаеш точно кой,но нейни приятели,които ти познаваш или не познаваш -не знам. и толкова.. що с такива подробности ?
Защото нашите се познават с техните и знаят . Просто трябва да го замажа някак си .. О.о
Техните едва ли ще изброяват поименно кой е там. Казваш им, че не знаеш/си сигурна точно кой ще ходи и толкоз.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Защо родителите ти трябва да знаят, че въпросното момче е там? Можеш да прикриеш тая истина и да отидеш на рождения ден на приятелката си. Даже , ако трябва тя да говори с твоите родители, ала бала.