- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Промени през лятото :)
Харесвам се .. ама то е съвсем нормално нещо да се промени .. аз тренирам и може би искам да се стегна още, както и да имам повече тен и може би да си изсветля леко косата
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?
белези от шарка не се махат без лазер...имам по лицето от 15-годишна, на 22 още са си същите
Промени за лятото да правя е смешно. Всичко наред правя през всеки сезон, само работа нова търся...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Единственото, което може би искам е да си стегна бедрата и корема и работя по въпроса. Друго за външният вид... да ми пораснат ноктите още малко, вече всичко си накупих за косата и започвам грижите, и лицето ми се пооправи след козметика. Надявам се и изследванията да са добре. Това е общо взето.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Като цяло не искам да променям много неща. Тялото вече почти си го напр, така че да ми харесва... Косата малко ако порасне няма да е зле![]()
Иначе искам да съм много по-щастлива от миналото лято, да не съжалявам за нищо и да ми останат яки спомени.![]()
1. да си напиша каквото съм си наумила и да се разпратя по конкурси и издателства. -> т.е. съсредоточена, вдъхновена, посветена
2. да продължа да се чувствам все по-добре в тялото си
3. качествена почивка/ духовно и ментално пречистване
4. най-накрая да си избера 1 посока от всички възможни //може би най-трудното нещо в живота ми досега
5. да се освободя (от всичко и всички. емиграция. не ми се споделя точно тук)