Всичко опира до мен самата - искам да почна да не се страхувам да показвам стила си на обличане, искам да се грижа по-добре за косата си, да пооправям веждите си по-често, да разреша грозния навик с гризенето на нокти и да почна да ги поддържам. Също и искам да си изградя навици за по-добра поддръжка на лицето си, по-често да го почиствам, да си правя маски и т.н.
Искам да покажа смелост при избора си на дрехи / прическа / грим / аксесоари, защото имам много специфичен стил, но може би съм прекалено срамежлива и ме е страх да го показвам.
В характера си също искам да променя някои неща - да не премислям нещата толкова много, да се науча да живея ден за ден. Искам да бъда по-отворена и нахакана, искам да се науча да изразявам мнението си и чувствата си и да ги отстоявам. Искам най-сетне да се науча да не се доверявам на хората толкова бързо, също и винаги да казвам това, което мисля, в очите им.
Знам, че стана прекалено дълго, но сега съм в процес на самоопознаване и искам да изясня някои неща на самата себе си.