.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    белези от шарка не се махат без лазер...имам по лицето от 15-годишна, на 22 още са си същите

Промени за лятото да правя е смешно. Всичко наред правя през всеки сезон, само работа нова търся...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Единственото, което може би искам е да си стегна бедрата и корема и работя по въпроса. Друго за външният вид... да ми пораснат ноктите още малко, вече всичко си накупих за косата и започвам грижите, и лицето ми се пооправи след козметика. Надявам се и изследванията да са добре. Това е общо взето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на punksss
    Като цяло не искам да променям много неща. Тялото вече почти си го напр, така че да ми харесва... Косата малко ако порасне няма да е зле
    Иначе искам да съм много по-щастлива от миналото лято, да не съжалявам за нищо и да ми останат яки спомени.

Мега фен Аватара на Blab
    1. да си напиша каквото съм си наумила и да се разпратя по конкурси и издателства. -> т.е. съсредоточена, вдъхновена, посветена
    2. да продължа да се чувствам все по-добре в тялото си
    3. качествена почивка/ духовно и ментално пречистване
    4. най-накрая да си избера 1 посока от всички възможни //може би най-трудното нещо в живота ми досега
    5. да се освободя (от всичко и всички. емиграция. не ми се споделя точно тук)

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да стегна малко телцето,да си боядисам косата и да си взема нещо за по-бърз растеж

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Харесвам се .. ама то е съвсем нормално нещо да се промени .. аз тренирам и може би искам да се стегна още, както и да имам повече тен и може би да си изсветля леко косата
    Наранявай ме докрай,
    да боли до сутринта,
    към горещите места
    да те водя ли сама ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си