.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Бихте ли?

Hybrid View

Бихте ли?

Ако нямате доверие на приятеля си относно чувствата му към вас... и един ден той дойде и ви покаже че си е татуирал името ви върху тялото си това по някакъв начин ще ви ... докаже ли нещо. Преди няколко дена тоест кажи речи седмица с приятеля ми си говорихме за това и аз го бях питала дали би го направил но ей така нищо друго и той каза че би го направил и ако това е начин да ми докаже чувствата си щял наистина да го направи аз естествено не му повярвах и преди малко дойде и ме помоли да сляза само за 5 минутки и какво да видя ... татуирал си е името ми на ръката си ... Да може някой да каже и това ли е начин да ти докаже любовта си ... опитвал е всичко и никога не успя заради глупотите които направи в началото. Сега знам че съжалява но доверието го няма дали някой би посмял да направи нещо такова ако няма СИЛНИ чувства?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Бих му повярвала, особено ако самата татуировка е истинска, а не от временните, само за да ме заблуди. С приятеля ми също се е отваряла такава тема - той я отвори, когато не можех особено да повярвам в чувствата му , които твърди и точно тогава той каза, че би го направил. И някой ден щял да ме изненада, като го направи. Вече няма смисъл , де, защото вече всичко е наред, доверието е изградено. Но все пак бих се зарадвала много.

Иначе вземи да му повярваш най - накрая. Правил е всичко възможно, а ти все още се чудиш и маеш дали той те обича. Осъзнай се. Никой, няма да прави такива неща, само заради някакви глупости, ако ги няма чувствата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Сигурно ще го замеря с нещо, ако я направи тази глупост.
    Впрочем, една татуировка нищичко не доказва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Сигурно ще го замеря с нещо, ако я направи тази глупост.
    Впрочем, една татуировка нищичко не доказва.
    Мда. Същото. Аз пък ще си пробия зърната в знак на любовта ми към него! Апф.
    Имате проблеми във връзката ви, и една татуировка с името ти на ръката му няма да ги оправи.

Тя дори не знае как да приеме този жест! (Аз ако съм на мястото на момчето много бих се убидила)
    Определено да носиш на човек името за цял живот е доказване на чувствата..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Той си е направил татуировка с твоето име,която ще стой цял живот ,а ти все още не си сигурна в него ? WTF ?! DAFUQ ? Едва ли няма да ми пука щом го е направил за теб ако го направят за мен ще умра от радост,а ти се оплакваш. No offense but what`s wrong with you...

ПХАХАХАХАХ като овцете си
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хехехех,значи твоите чувства не са достатъчно силни ,за да му повярваш... Помисли си добре дали проблема не е в теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Хехехех,значи твоите чувства не са достатъчно силни ,за да му повярваш... Помисли си добре дали проблема не е в теб.
    Хехехехе, или пък ти си малка и глупава и реагираш първосигнално.
    Да си татуираш нечие име на тия години не е нищо друго освен глупост.
    Мога да изневеря, да го направя за две стотинки, след това (уж) много да съжалявам и импулсивно да отида в първото студио и да кажа да му напишат името върху тялото ми. Е, и?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Едно е обеца на.. зърната.. Друго е татуировка с ТВОЕТО име, която ще стои там до живот.

Град
    София, България
    Това не е жест, който би доказал любовта на моето човече към мен. Не го приемам като доказателство. Щом са стигнали до такова нещо, то доверието във връзката им или сериозно им куца, или въобще не съществува.

Тъпо е. Пуберско е. Незряло е.
    А примера със пробиването на зърната беше просто образно казано. Израз.

Бих си помислила , че нещо му има. Това е супер глупава недомислена постъпка, която не доказва нищо. Доверието не може да се спечели с една татуировка.

бтв преди много години имах комшия, който имаше татуировка с името и облика на жена си, това обаче по никакъв начин не му пречеше да се напива и да си я пребива редовно, както и да и изневерява постоянно. Това го давам просто като пример, че неговия "жест" нищо не променя/доказва

Здравей ,Нина.Здрасти и на всички останали.Следя постовете ти от известно време и все за това момче говориш.Виж в началото си мислех ,че само в него е проблема ,но след това,което си написала днес,мисля ,че е време да седнеш и да помислиш.Това ,което той е направил коства много.Ако за някой тук не означава нищо ,то значи мислите ограничено.Погледнете в по далечен план.Разделят се и след време той си намери приятелка която в последствие му става и съпруга ,докато не види татуировката му.Никога няма да има семейство.Мен и да ме убият няма да си направя такова нещо.Защото е страшен риск,дори при моята ситуация.Съпругата ми почина наскоро.Обичам я безкрайно много и никога няма да спра да я обичам.Но ако някога ми беше казала такова нещо и ми беше казала че ако не го направя ще се разделим.Аз ще я зарежа ако така ми каже.Глупаво е,да ме убият няма да направя такова нещо.Това не е да си удрежеш пръстта и да кажеш "ето за теб е " ,защото и без този пръст ще си намериш жена и ще имаш деца.Но с тази татуировка дали някой би те искал в живота си като знае че върху теб стои името на жената ,която обичаш.И ти самия да го виждаш.Нина,не знам на колко години си ,но ако имаш възможност говори с майка си .Може би оттам тръгва цялата ти погрешна мисъл.Не искам да те съдя,но грешиш,само дори,че задаваш този въпрос.Обича те безкрайно много.Аз на негово място много бих се обидил,то даже обида е меко казано.Не знам,наистина,говори с някого,за това.Не мислиш правилно в ситуацията.За бога това е татуировка,осъзнайте се всички.Размишлявате като 14-15 годишни.Пораснете.Живота не е само караници.Не е само обвинения.Той пича ако не те обичаше ,даже нямаше и да си направи труда да направи толкова сериозно нещо.Че то това по сериозно и от брак.То поне от брака ,може да се разведеш там а тук.Нищо.Може да си остане самотен докрай.А кой знае и какви проблеми ще има с техните а да не говорим и за приятелите му и познатите ,как ще го хокат за постъпката му .Това е ужасно.Само като се поставя на мястото му .Време е да мислиш като зряла жена а не да се задълбочаваш.Защото както виждам това правиш.Задай си въпроса така.Ако не те обичаше и не беше единствената и никога не е обичал толкова силно никоя друга,щеше ли да си направи татус.Помисли си .След като се разделите на теб ще ти е тъпо колко месец - два,година ? а на него ще му е тъпо цял живот.И какво ще рискува всичко това заради някакво си доказване на чувства?!? Помисли си ти дали би направила нещо такова само и само да докажеш нещо,без нищо да вложиш.Да ти остане до живот и да знаеш че всеки един ден може да му хрумне на другия,че не иска повече да е с другия и да ти покаже пътя,а ти да останеш с разбита сърце и белег на тялото си до края на живота си.Когато го направиш това за него или за който и друг да е и помислиш над нещата наистина тогава бих се убедил че мислиш като зрял човек.Извинявам се ако съм те обидил,знаеш много добре ,че бих те изслушал и бих ти помогнал и посъветвал.Успех ти желая и дано наистина осъзнаеш грешката си .Лека вечер на всички .

Град
    София, България
    ^ О боже, ти тъп ли си?

Една татуировка по никакъв начин не засвиделства, нито пък доказва любовта на някого към другиго. Това е пуберска постъпка, присъща за 15-16 годишните пикльовци. Това не е мъжка постъпка. Това не е начин за доказване на любовта му към нея, нито пък е решение на проблема във връзката им, а именно липсата на доверие.

Татуировката винаги може да се махне. Не мисля ограничено, мисля трезво и дори зряло. Говориш пълни глупости. Ама наистина. Прочети си поста. Не знам да се хиля ли, да плача ли, главата да си отрежа ли. Обича я дръжки. Или поне не това е начина по който той може да и го покаже.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Истината е, че в днешно време татуировки се премахват, заличават или скриват с друга/и....Но е жест. Голям. Дали в пристъп на глупост или нещо друго, няма значение. Говориш за глупостите, които е правил, в минало време, което значи, че момчето все пак се е осъзнало, правило е опити да ти доказва чувствата си, сега и татуировката. Ти какво искаш всъщност? Каквото и да е направил в миналото, направил го е и не можеш да го промениш. Точка. Да не си му прощавала изобщо, вместо сега да очакваш нещо от него, ама и ти да не знаеш какво точно. Да си отреже топките освен ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм, жест е, но... Вашето е пуберска връзка, която не се знае дали ще остане за цял живот въобще. Какво? Когато скъсате, ще иде да я махне и после ще сложи името на следващата ли? Това не е ли малоумно? Татуирането на нечие име винаги ми се е струвало убийствено тъпо като идея. Не знаеш какво ще ти донесе съдбата.
    Доверието се изгражда с това да се държиш като човек с половинката си. Да се интересуваш, да не изневеряваш, да я уважаваш, абе въобще... да си строиш отношенията. Една татуировка не значи и на половината на тези неща. Ако той прави всичко това, а ти си мрънкаш и се съмняваш, тогава ТИ самата не заслужаваш името ти да седи на ръката му и пак е глупава постъпка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Здравейте. Кой каквото иска да казва,но това е огромен жест.Мисля,че щом създаваш въобще тази тема ти не оценяваш това,което е направил или просто не го обичаш толкова силно,но по скоро си мисля,че е това ,че не го обичаш.Едва ли си толкова коравосърдечна да не оцениш това.Щом и татус си е направил нещата са сериозни.Поговорете ,обсъдете нещата.С времето ще се оправите напълно.Не слушай хейтарските коментари .Дори мен не слушай.Просто помисли .

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ninaa12 Виж мнението
    Ако нямате доверие на приятеля си относно чувствата му към вас... и един ден той дойде и ви покаже че си е татуирал името ви върху тялото си това по някакъв начин ще ви ... докаже ли нещо.
    Не. Това не доказва нищо.

бих 100 пъти !

Мега фен Аватара на xoxi
    За да си татуираш на тези години името на половинката, трябва да си много глупав и безрасъден.
    Всеки си мисли, че сега е мега-много влюбен и че ще остане с този човек до края на дните си. Да, ама при вашата връзка дори доверието липса. След месец като скъсате, момчето сигурно ще му се иска да си откъсне главата за тъпотията, която е направил.

И ние с приятелят ми сме мислили за татуировки (за след поне 5 години), но в никакъв случай да си татуираме името на другия. Човек никога не може да знае след 10-15 години какъв ще е живота му.
    Ние сме мислели за малки еднакви татуировки на място, което не е много показно. След време дори и да се разделим и да сме с други хора, няма да ни лъска по тялото името на бившия/бившата.
    Защото нали разбираш тъпо е да ходиш с Петърчо, а на теб да пише 'Обичам Иванчо'.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Мисля,че трябва да седнете и да поговорите сериозно.Защото това ми навява и на други неща,какво ли още би направил човека за да ти докаже ,че те oбича?!..Жест е и то доста сериозен,но явно ти си тесногръда и просто това е трябвало да стане ясно още в началото..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Толкова е лесно да се скрие татуировка.К'ви глупости говорите,че името й щяло да стои цял живот на него Като се разделят ще изтича в някое студио и ще я оправи.
    За мен постъпката му е глупава Аз лично бих се ядосала ако моето момче си татуира името ми.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на mechone
    Че те обича-обича те, ама що за простотия е това да си татуираш нечие име на РЪКАТА си.... поне да беше на място, на което не се вижда.....доста е тъпо според мен.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Единствения мъж, на кого бих си татуирала името, е синът ми, ако имам един ден такъв.
    Ако приятелят ми си татуира моето име, бих се ядосала. Не мисля, че това оказва любовта му. С много други жестове ме кара да се чувствам обичана.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Жестът е голям, безразсъден, но голям. И все пак мастилото по тялото му няма да ме накара да се чувствам обичана.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си