- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с лаптопа
Здравейте на всички!
Първо искам да кажа, че не съм много на "ти" с информационните технологии, така че, ако случайно можете да ми дадете отговор на въпроса, обяснявайте така, сякаш е за... десет годишно дете
Като за начало, лаптопа ми е HP Pavilion g series с Windows 7. От както го купих (миналият ноември) до преди два дена, нямах абсолютно никакви проблеми с него. Но от два дена насам забелязвам, че например, ако слушам повече от час музика независимо каква, някак си музиката започва да се чува един звук като бръждене или пукане. И то само за секунда, две, след което се оправя и си продължава нормално, но след по-малко от минута, същото се повтаря отново.
Сигурно ще питате дали слушам силно увеличена музика, на самия лаптоп. Ами, не. Включвам си колоните и буфера и от там слушам музика. От лаптопа гледам филми, клипчета, но и дори да слушам музика, е увеличен на ниво максимум 25, не повече.
Когато чух въпросното бръждене, изключих колоните, защото си помислих, че има някакъв проблем по кабелите, но след това разбрах, че самият лаптоп го прави този шум. Също така, докато бръжди някак си забавя ритъма на песента в определената секунда и след това се оправя.
Понеже е още в гаранция и смятам да го занеса на техник, исках предварително да попитам горе-долу какво мога да обясня на техниците и случайно, ако сте имали подобен проблем, как сте го разрешили?
П.П. Когато чуя бражденето и рестартирам лаптопа, след това му няма нищо, но ако слушам музика повече от час и отново се появява. Колонките не са избили или поне не звучат като избити.
Надявам се, че сте разбрали целият проблем. От тук нататък сте вие!![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]