.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    това може да се провери чрез тест на процесора и паметта с prime95 и memtest 4.0, ако не даде никакви грешки, тогава е проблем с аудио секцията
    Току-що изтеглих prime95 и сега я пуснах... В началото ми даде "Run a Torture Test" и след това имаше опции:
    1. Small FFT s (maximum FPU stress, data fits in L2 cache, RAM no tested much)
    2. In-place large FFT s (maximum heat, power consumption, some RAM tested)
    3. Blend (tests some of everything, lots of RAM tested) (това, което аз избрах, защото още като я включих си беше избрано)
    4. Custom и ако кликна на последната съответно отдолу ми излиза следното:
    Number of torture test threads to run: 4

Torture test settings:
    Min FFT size (in K): 8
    Max FFT size (in K): 4096
    Run FFT s in place (тук мога да го маркирам в кутийката, но по принцип не си е маркирано, така че го оставям така )
    Memory to use (in MB) (1600)
    Time to run each FFT size (in minutes): 15

Та, това е всичко за сега. Малко се порових в интернет и разбрах, че ми трябват няколко часа през които програмата максимално ще натовари всички основни компоненти, за да се разбере дали работят правилно...
    По-късно ще пусна и снимка на крайният резултат, ако може да кажеш дали всичко е окей... За справка така..
    Ииии мерси за отговора!
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darkness848 Виж мнението
    Току-що изтеглих prime95 и сега я пуснах... В началото ми даде "Run a Torture Test" и след това имаше опции:
    1. Small FFT s (maximum FPU stress, data fits in L2 cache, RAM no tested much)
    2. In-place large FFT s (maximum heat, power consumption, some RAM tested)
    3. Blend (tests some of everything, lots of RAM tested) (това, което аз избрах, защото още като я включих си беше избрано)
    4. Custom и ако кликна на последната съответно отдолу ми излиза следното:
    Number of torture test threads to run: 4

Torture test settings:
    Min FFT size (in K): 8
    Max FFT size (in K): 4096
    Run FFT s in place (тук мога да го маркирам в кутийката, но по принцип не си е маркирано, така че го оставям така )
    Memory to use (in MB) (1600)
    Time to run each FFT size (in minutes): 15

Та, това е всичко за сега. Малко се порових в интернет и разбрах, че ми трябват няколко часа през които програмата максимално ще натовари всички основни компоненти, за да се разбере дали работят правилно...
    По-късно ще пусна и снимка на крайният резултат, ако може да кажеш дали всичко е окей... За справка така..
    Ииии мерси за отговора!
    ако има проблеми, пиши

Това нещо е често срещано и обикновено се получава, като се пренатовари процесора. Нищо опасно или особено. Ако искаш да го избягваш можеш да дадеш по-висок приоритет на програмата, с която слушаш музика от Task Maganer-а (Ctrl+Shift+Esc). Пиши да кажеш дали помага.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    npp, след 13 часа на максимално натоварване на всичките основни компоненти на лаптопа, накрая пишеше, че всички тестове са преминати успешно, но днес проблемът се повтори отново...

ivanstef, когато това стана, реших да пробвам и твоя метод. Дадох му най-висок приоритет, но нищо не се промени...

И сега вече и аз не знам какво да правя... Само се надявам, да не е нещо сериозно, че честно казано при тези "механици" тук, ме е страх да си дам лаптопа на поправка...
    Някои други идеи?
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darkness848 Виж мнението
    npp, след 13 часа на максимално натоварване на всичките основни компоненти на лаптопа, накрая пишеше, че всички тестове са преминати успешно, но днес проблемът се повтори отново...

ivanstef, когато това стана, реших да пробвам и твоя метод. Дадох му най-висок приоритет, но нищо не се промени...

И сега вече и аз не знам какво да правя... Само се надявам, да не е нещо сериозно, че честно казано при тези "механици" тук, ме е страх да си дам лаптопа на поправка...
    Някои други идеи?
    а тества ли с memtest 4.0?, ако и при него няма грешки, тогава може да е от аудио сегмента

Хм... а случвало ли ти се е това, когато работи само плеъра, с който свириш музиката?
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си