- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с лаптопа
asp1r1n94 Не съм много сигурна дали те разбрах с точност, но... Когато слушам музика и лаптопа си ми е отворен. Когато се получи този пукот го рестартирвам и за следващите 15 минути си осигурявам добро звучене, но след това... Трагедия...Пробвала съм да го затварям и след като го отворя няма никаква промяна....
ivanstef случва се и когато работи само плеъра, а също и когато са отворени други папки, програми, ако съм в нета...
npp, за да съм честна, проверих в нета как се работи с memtest 4.0, пишеше да го сваля на диск и да го дам като буутващо устройство. Това и направих, започна се отново натоварване на системата и отново резултатите показаха, че всичко е окей, но този номер със звука продължава да си го прави. Дори когато не е музика, а например когато съм в скайп и няма нищо написано в текстовото поле и когато натисна бакспейса и нали ми издава един кратък звук... Пукота се появява дори и тогава...
Благодаря на всички за това, че се опитвате да ми помогнете, защото знам, че така като не сте видели и чули проблема сами е доста по-трудно, но вече не знам какво да правя...
Ако имате някакви идеи, ще се радвам да ги споделите...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]