- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, защо изневерявате? ;(
В природата ни е/им е. Като тръгнеш от това, че мъжът първоначално е бил водачът на групата и е осеменявал няколко женски, както е и в природата, какво очакваш?
Прекалено индивидуални случаи има без значение пола. Изневяра има по навик, по нужда а избягаш от реалността, проблеми, не го изслушваш, не му даваш това, от което има нужда, такъв си е и т.н.
Най-често и двамата имате вина.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Изневярата може да се случи на всеки и обикновено тогава, когато му липсва нещо от страна на партньора му, когато връзката е изчерпана и т.н. Ако някой държи на теб и те обича истински, няма да тръгне да ти изневерява, защото така му е кеф. Преди време и аз бях много наранена от изневяра и си казвах, че никога не бих го направила, но... съдбата ми доказа, че и на мен ще се случи такова нещо. Така че според мен човек трябва да си помисли и какво от това, което той дава във връзката си не е наред, за да се стигне дотам, че партньора му да му изневерява. Разбира се, говоря за по-зрели отношения, не за 12-13-годишни. Там няма причини.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.