.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел. Лично мнение. Ако не му липсваше нещо - нямаше да избяга от питомното, за да гони дивото. Не е много подходящо в случая, но си мисля, че напълно отговаря на това, което искам да кажа. Седни и помисли за това как се е развила вашата връзка до този момент - какво е станало. Кое е нещото, което го е провокирало да търси нещо в другите, а не в теб. И не, не си мисли, че обвинявам само теб - не, в никакъв случай. Ти си виновна, че не си обърнала достатъчно внимание на нещата преди да се стигне до тук, а той, че не е седнал да говори с теб и ако трябва да те зареже, ако от доста време насам смята да ти изневерява.
    Лек ден!
    Това са глупости. Има индивиди и от двата пола, за които изневярата е тръпка и го правят ей така. За разнообразие, за бройка, заради идеята. Не, защото не са получили нещо си. Пример, майка ми. Работеше, гледаше ме, готвеше, чистеше, обръщаше му внимание, все го е чакала вкъщи трапеза с ракийка и салатка, говореше му... Красива жена беше и все още е. И за кво заеба семейството си? Щото му е липсвало кое? Липсвала му е идеята да ходи по к*рви, тва е. Вече е на 51г. и още не си е намерил жена. Хойка му се. Нищо не му липсва друго. Много много ме дразни това мнение, че все другия има вина за една изневяра. Случва се, ама има тооооолкова случаи, в които няма нищо общо, че хич не важи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Това са глупости. Има индивиди и от двата пола, за които изневярата е тръпка и го правят ей така. За разнообразие, за бройка, заради идеята. Не, защото не са получили нещо си. Пример, майка ми. Работеше, гледаше ме, готвеше, чистеше, обръщаше му внимание, все го е чакала вкъщи трапеза с ракийка и салатка, говореше му... Красива жена беше и все още е. И за кво заеба семейството си? Щото му е липсвало кое? Липсвала му е идеята да ходи по к*рви, тва е. Вече е на 51г. и още не си е намерил жена. Хойка му се. Нищо не му липсва друго. Много много ме дразни това мнение, че все другия има вина за една изневяра. Случва се, ама има тооооолкова случаи, в които няма нищо общо, че хич не важи.
    Мдаа...

Само да добавя, че преди може и да е било заложено в самите нас, но какво всяка друга черта от нас самите ни се развива и променя, не виждам това защо да не се ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си