.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Момчета, защо изневерявате? ;(

->

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Момичета, защо изневерявате ? ;(
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 07-10-2012 на 20:01

Не всички момчета изневеряват, а също така и момичетата също го правят. Това не зависи от пола, а от човека и от ситуациите, в които попада. Всички сме способни на изневяра, не е готино, но се случва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Така е вече свестните не се срещат много често.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Момичета, защо давате напразни надежди постоянно?! ;|
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защото си се хванала с кретен.
    Най-мразя това обобщение, че всеки мъж изневерява.
    Ми не е така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

По същите причини като момичетата

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Много ме дразнят подобни теми с еднополов род...Осъзнавате ли колко са тъпи подобни теми,звучите все едно всяко момче изневерява,а момичетата не...ама нали се сещате че като изневеряват,не изневеряват с момче,а с момиче...Всичко си зависи до характера,а не до пола,тва че приятеля ти е кретен не значи,че всички мъже сме такива....
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Защото могат ...
    Аман от безсмислени въпроси ...
    Иначе споделям мнението на marilyn

Мега фен
    Град
    <3
    /хейтърски модерен пост за общите знаменатели и дискриминацията ^_^

/сериозен пост, в който се споменава, че изневеряват по същите причини, поради които го правят и момичетата.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Аз не изневерявам. Това, обаче, което са ми казвали е следното:
    1) Мнение едно. Хората просто така са създадени. (Това не го приемам, понеже не важи за мен). Случва се.
    2) Хората изневеряват, когато имат проблем във връзката си. Най- вече проблеми с общуването с партньора. Когато той отказва да ни слуша, да говори с нас за възникнал проблем. Обзема те чувство, че си неразбран, и търсиш някой друг, който ще те изслуша, ще те разбере, ще получиш това, което партньорът ти не може да ти даде.
    Склонен съм да се съглася със второто. Въпреки че, ако партньорът ти не ти дава това, от което имаш нужда, то защо да продължаваш да си с него? Любов? О, хайде. Любов и мазохизъм са 2 различни думи.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на draid
    Ако си боклук ще изневеряваш. Важи с еднаква сила и за двата пола.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В природата ни е/им е. Като тръгнеш от това, че мъжът първоначално е бил водачът на групата и е осеменявал няколко женски, както е и в природата, какво очакваш?

Прекалено индивидуални случаи има без значение пола. Изневяра има по навик, по нужда а избягаш от реалността, проблеми, не го изслушваш, не му даваш това, от което има нужда, такъв си е и т.н.

Най-често и двамата имате вина.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Изневярата може да се случи на всеки и обикновено тогава, когато му липсва нещо от страна на партньора му, когато връзката е изчерпана и т.н. Ако някой държи на теб и те обича истински, няма да тръгне да ти изневерява, защото така му е кеф. Преди време и аз бях много наранена от изневяра и си казвах, че никога не бих го направила, но... съдбата ми доказа, че и на мен ще се случи такова нещо. Така че според мен човек трябва да си помисли и какво от това, което той дава във връзката си не е наред, за да се стигне дотам, че партньора му да му изневерява. Разбира се, говоря за по-зрели отношения, не за 12-13-годишни. Там няма причини.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторке, почни да се занимаваш с жени, ще видиш, че и те изневеряват.

Поредната малоумна тема...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел. Лично мнение. Ако не му липсваше нещо - нямаше да избяга от питомното, за да гони дивото. Не е много подходящо в случая, но си мисля, че напълно отговаря на това, което искам да кажа. Седни и помисли за това как се е развила вашата връзка до този момент - какво е станало. Кое е нещото, което го е провокирало да търси нещо в другите, а не в теб. И не, не си мисли, че обвинявам само теб - не, в никакъв случай. Ти си виновна, че не си обърнала достатъчно внимание на нещата преди да се стигне до тук, а той, че не е седнал да говори с теб и ако трябва да те зареже, ако от доста време насам смята да ти изневерява.
    Лек ден!

Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3 Виж мнението
    Изневярата може да се случи на всеки и обикновено тогава, когато му липсва нещо от страна на партньора му, когато връзката е изчерпана и т.н. Ако някой държи на теб и те обича истински, няма да тръгне да ти изневерява, защото така му е кеф. Преди време и аз бях много наранена от изневяра и си казвах, че никога не бих го направила, но... съдбата ми доказа, че и на мен ще се случи такова нещо. Така че според мен човек трябва да си помисли и какво от това, което той дава във връзката си не е наред, за да се стигне дотам, че партньора му да му изневерява. Разбира се, говоря за по-зрели отношения, не за 12-13-годишни. Там няма причини.
    Напълно съм съгласна с теб. =) Изневярата не е грешка, а избор. Ако обичаш истински един човек, това няма да се случи. Но зависи и от самите хора.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел. Лично мнение. Ако не му липсваше нещо - нямаше да избяга от питомното, за да гони дивото. Не е много подходящо в случая, но си мисля, че напълно отговаря на това, което искам да кажа. Седни и помисли за това как се е развила вашата връзка до този момент - какво е станало. Кое е нещото, което го е провокирало да търси нещо в другите, а не в теб. И не, не си мисли, че обвинявам само теб - не, в никакъв случай. Ти си виновна, че не си обърнала достатъчно внимание на нещата преди да се стигне до тук, а той, че не е седнал да говори с теб и ако трябва да те зареже, ако от доста време насам смята да ти изневерява.
    Лек ден!
    Това са глупости. Има индивиди и от двата пола, за които изневярата е тръпка и го правят ей така. За разнообразие, за бройка, заради идеята. Не, защото не са получили нещо си. Пример, майка ми. Работеше, гледаше ме, готвеше, чистеше, обръщаше му внимание, все го е чакала вкъщи трапеза с ракийка и салатка, говореше му... Красива жена беше и все още е. И за кво заеба семейството си? Щото му е липсвало кое? Липсвала му е идеята да ходи по к*рви, тва е. Вече е на 51г. и още не си е намерил жена. Хойка му се. Нищо не му липсва друго. Много много ме дразни това мнение, че все другия има вина за една изневяра. Случва се, ама има тооооолкова случаи, в които няма нищо общо, че хич не важи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел.
    К*Р за всички тъпи женски с такова мислене!

Рядко ме дразнят разни постове, ама това само като го видях и ми призля. Даже не бих го прочела. И по принцип не бих се изразила така, ужасно е.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    ^ Same here.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Да кажа ли и аз защо изневерявам или защото момичето с което съм не ми дава това от което имам нужда или защото е прекалено добра с мен и злоупотребявам

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз изневерявам, за да се пускат такива теми във форума и да трупам мнения.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ай аман от обобщения??!???
    Момичета,защо обобщавате????

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Това са глупости. Има индивиди и от двата пола, за които изневярата е тръпка и го правят ей така. За разнообразие, за бройка, заради идеята. Не, защото не са получили нещо си. Пример, майка ми. Работеше, гледаше ме, готвеше, чистеше, обръщаше му внимание, все го е чакала вкъщи трапеза с ракийка и салатка, говореше му... Красива жена беше и все още е. И за кво заеба семейството си? Щото му е липсвало кое? Липсвала му е идеята да ходи по к*рви, тва е. Вече е на 51г. и още не си е намерил жена. Хойка му се. Нищо не му липсва друго. Много много ме дразни това мнение, че все другия има вина за една изневяра. Случва се, ама има тооооолкова случаи, в които няма нищо общо, че хич не важи.
    Мдаа...

Само да добавя, че преди може и да е било заложено в самите нас, но какво всяка друга черта от нас самите ни се развива и променя, не виждам това защо да не се ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на babity
    К'во мрънкате за обобщения само...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си