.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: КАК???

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Като толкова си убедена, че те мрази и те ненавижда, забрави го. Хвани си гадже - така най-лесно ще го забравиш : )
    С удоволствие бих но не ога Никой не ме харесва

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Лично аз щом обичам даден човек няма да дам на друг да ме прегръща и целува.. Лично мнение
    Именно. Наскоро имах едно залитане, дори тогава... вървя виждам мацка... нищо, не ми дреме. Направо се уплаших.

П.П. Да не си много гнусна ?

Неее Много съм си добре Нямам никви проблеми Ако искаш ще ти го докажа

Спрете с това forever alone, forever е бая дълго време (а и никой няма как да знае дали ще е така цял живот). Човек рядко е сам - има и приятели и роднини и куп хора, които ги е грижа.
    Съгласна съм с xoxi, не се впускай веднага в мисли за друг. Сама казваш, че се самозалъгваш, от там почни - спираш да се самозалъгваш, да се надяваш и тн, счупи я тази лъжлива кула.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Само аз ли не съм съгласна с това твърдение?
    не. Btw, аз също май се намирам в такова положение...

Now I don't care at all

Голям фен Аватара на notlike
    Тая тема се превърна в доказване на умения по английски език - на трима двама го говорят. Нищо кой знае какво. Относно темата - авторке, знаеш ли какво значи в действителност да те мразят? Заплахи за живота имаш ли? Някой твой роднина пострадал ли е? Да са ти правили нещо гадно? Ако не, тогава излез от филма
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SladyYyrka Виж мнението
    Любов с любов се забравя...
    Аз не съм съгласна
    От 6 години се опитвам да забравя човек,дори мислех,че съм го забравила.Имах 3 сериозни връзки след него и то все от по година и отгоре + няколко по-кратки от по няколко месеца,но на студентския празник го видях отново и всичко се върна - и чувствата,и желанието да съм с него,и всичко ... А не е като да не съм изпитвала силни чувства,дори обич към другите 3-ма ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Само да ти кажа авторке,че ти НЕ го обичаш.Според мен нещата са двупосочни.Вижда ми се
    някак невъзможно ти да го обичаш,а той да не може да те понася,или както ти се изрази.
    Ако някога е имал чувства към теб,но с времето са се превърнали в озлобление и тн.-да,разбирам.
    Ноо по твоите думи съдя,че никога не те е харесвал.Отговори ми на този въпрос-Как може да обичаш
    човек,който никога не е показвал някаква симпатия към теб?И още по-лошото-не те понася?
    Ако някой не харесва някого,най-малкото
    той ще постави някаква бариера между двамата.Следователно хората няма да успеят да се опознаят.
    Та тогава за каква любов говорим?Доколкото помня си на 14.Така че няма да се учудя ако ми кажеш
    и че никога не сте се виждали на живо.Малко са децата на 14,които знаят какво е истинска обич.Таа
    спри да се жалваш и си живей лятото : )

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Аз не съм съгласна
    От 6 години се опитвам да забравя човек,дори мислех,че съм го забравила.Имах 3 сериозни връзки след него и то все от по година и отгоре + няколко по-кратки от по няколко месеца,но на студентския празник го видях отново и всичко се върна - и чувствата,и желанието да съм с него,и всичко ... А не е като да не съм изпитвала силни чувства,дори обич към другите 3-ма ...

Ако става дума за първата любов, да и аз съм на мнение че няма как да се забрави. Колкото и време да мине, колкото и нови връзки да имаме след това първата любов ни остава тръпка за цял живот, но мисля, че всяка друга взръзка след това
    може да се забрави.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Прекаленото вкопчване в даден човек не води до нищо добро...По-добре се занимавай със себе си :]]

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Как реши, че те мрази? И как така той те мрази, а ти го обичаш? На каква основа са и двете? Щото нещо никак не ми е ясно.... (Ти не беше ли на 13?)
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SladyYyrka Виж мнението
    Ако става дума за първата любов, да и аз съм на мнение че няма как да се забрави. Колкото и време да мине, колкото и нови връзки да имаме след това първата любов ни остава тръпка за цял живот, но мисля, че всяка друга взръзка след това
    може да се забрави.
    В моя случай не става дума за първата любов
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Как реши, че те мрази? И как така той те мрази, а ти го обичаш? На каква основа са и двете? Щото нещо никак не ми е ясно.... (Ти не беше ли на 13?)
    Не съм решавала сама че ме мрази той си го каза и го ДОКАЗВА.Не съм на 13 the fuck.Човек не ришава кого да обича.А и аз когато започнах да го ХАРЕСВАМ не знаех че ме мрази По нищо не си личеше.Но след дълго време,(през което аз го опознавах и още повече го обиквах) той си призна че съм му много неприатен човек и ме мрази ДДо преди това ИЗОБЩО не си личеше!!

Град
    Добре бре пуберче, успокой топката малко. Не те знам на колко си, но мисленето ти е тип "гледала съм твърде много американски захаросани лигави комедии". Да,не решаваш в кой да се влюбиш, но ако имаш малко мозък можеш да контролираш до някаква степен туй "влюбване". Пък и след като те мрази и ти е казал, че си отвратителна ти как, да го еба, продължаваш да се влюбваш? Ти самоуважение имаш ли? Нещо така?
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от SomeoneWhoCares Виж мнението
    Не за съжаление не си заслужава Това е като да се заблуждавам че един дин може и да полетя
    Щом той харесва друго момиче и не проявява никакъв интерес към теб - забрави го. Вярно е , че трудно и се питаш как, но трябва да се справиш. Относно това: как? Просто си наложи силна воля с нагласата, че няма смисъл да се бориш. Излизай си по - често с приятели, намери си някакво хоби и максимално разсей мислите си за него. Недей мисли относно това: по - зле ще стане. И вместо да го забравиш, все повече и повече ще дълбаеш в раната, която сама си си направила.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    клише съм си , но времето лекува, ще видиш
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от polssa Виж мнението
    клише съм си , но времето лекува, ще видиш
    Времето не лекува! лекуват приятели роднини нов любим "клин клин избива , любов с любов се гаси (поне тей мисля) , пожар с пожар се гаси" има и още ама ме марзи да ги изброявам аз също имам подобен проблем и ще зарежа момичето ... ще е трудно знам , но кво да се прави... ;х доста от сЪфорумниците ми помогнаха дано помогнат и на теб!

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Не мисли за него... Намери си някакво интересно занимание, хоби. Срещай се с повече хора, завържи нови приятелства...Ще срещнеш някой, който заслужава да го обичаш и няма да ти се налага да питаш по форумите как да се откажеш от него...! На тази планета има 6 000 000 000 души, к'во ся, за един ли ще си губиш времето?!

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом той харесва друго момиче и не проявява никакъв интерес към теб - забрави го. Вярно е , че трудно и се питаш как, но трябва да се справиш. Относно това: как? Просто си наложи силна воля с нагласата, че няма смисъл да се бориш. Излизай си по - често с приятели, намери си някакво хоби и максимално разсей мислите си за него. Недей мисли относно това: по - зле ще стане. И вместо да го забравиш, все повече и повече ще дълбаеш в раната, която сама си си направила.
    Това последното " ще дълбаеш в раната, която сама си си направила" е истина в БУКВАЛЕН смисъл...за съъжаление (
    Мерси за съвета

Град
    Ох ма то милото се кълцало - сега по-готина ли си? Ах, колко сладко само!
    Пръски мозък се сивеят

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ох ма то милото се кълцало - сега по-готина ли си? Ах, колко сладко само!
    ОМГ Аз да не съм луда че да съм го правила само за да съм готина.Как така не ме познаваш ама веднага реши че съм го правила само "за да бъда готина"?!?
    Много сладко няма що А и това го правех преди Сега нямам никакво намерение заради блокуци да си съсипвам живота!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Чакай, чакай.. рязала си се?

Да.Преди.Признавам че никога не бих го признала ако някой ме познаваше тук.Срам ме е от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си